Ασφαλέστερο το ''γήπεδο'' του δημοτικού Καλαβρύτων

Αντί των ανούσιων παρεμβάσεων που είχαν γίνει κατά το παρελθόν  από τις σχολικές επιτροπές,οι οποίες παρεμβάσεις σε κάποιες περιπτώσεις ήταν και επικίνδυνες, σήμερα έγινε ασφαλτόστρωση του χώρου που χρησιμοποιείται σαν γήπεδο εντός του δημοτικού σχολείου Καλαβρύτων.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση ενός μικρού αλλά σημαντικού έργου που ήταν χρόνιο αίτημα του σχολείου και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, δεδομένου ότι στον χώρο αυτό έχουν τραυματιστεί κατά το παιχνίδι ή την γυμναστική αρκετοί μαθητές. Σχετικό άρθρο του KALAVRYTANET (Τραυματισμοί δύο μαθητών στο Δημοτικό Καλαβρύτων)

Μπορεί η άσφαλτος να μην είναι ότι καλύτερο υπάρχει για τον συγκεκριμένο σκοπό (αλλά που χρήματα για κάτι τέτοιο)αλλά σίγουρα βελτίωσε κατά πολύ το κακοτράχαλο προαύλιο.

Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά αύριο Παρασκευή για να αποφύγουν οι μαθητές τις αναθυμιάσεις που κατά τα πρώτα εικοσιτετράωρα,ειδικά με συνθήκες ηλιοφάνειας εκπέμπει ο νέος τάπητας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
11 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.