ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Συνελήφθη στην Κλειτορία πρώην αιρετός για κλοπή δημοτικού υλικού.

Ωρα ανάρτησης άρθρου 13:39 Από το Αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας χθες 6/4/2016 συνελήφθη και σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του άρθρου 372 Π.Κ (κλοπή) σε βάρος του Β. Ν, πρώην αιρετού της περιοχής.

Ο ανωτέρω κρατήθηκε από τους αστυνομικούς όταν αυτοβούλως παρουσιάστηκε στο οικείο αστυνομικό τμήμα και αφού προηγουμένως είχε υποβληθεί μήνυση σε βάρος του από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο,για αφαίρεση υλικών από την αποθήκη του δήμου Καλαβρύτων στην Δ.Ε.Κλειτορίας. Ο ανωτέρω φερόμενος δράστης της κλοπής συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου, αφού το αδίκημα σύμφωνα με την υποβληθείσα μήνυση, είχε λάβει χώρα το μεσημέρι της ίδιας μέρας. Τα κλοπιμαία όπως προβλέπεται από τον νόμο, αφού παραδόθηκαν στην αστυνομική αρχή ,κατασχέθηκαν και εν συνεχεία αποδόθηκαν στον εκπρόσωπο της δημοτικής αρχής. Ο φερόμενος δράστης αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα Καλαβρύτων και θα οριστεί δικάσιμος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.