Αποκαταστάσεις στην 14η Ε.Ο. στη θέση Σπήλαιο Λιμνών – Καστριών

Παρεμβάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 14η επαρχιακή οδό Κλειτορίας-Καλαβρύτων στην θέση ΄΄Σπήλαια Λιμνών'' για να επιδιορθωθεί το ''Βύθισμα'' που για πάρα πολλά χρόνια αντιμετωπιζόταν επιφανειακά.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου:

Σε παρεμβάσεις σε σημαντικά σημεία των επαρχιακών οδών της Αχαΐας προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τις δύο συμβάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, που υπέγραψε σήμερα μαζί με τους αναδόχους, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Συγκεκριμένα, υπεγράφη η σύμβαση για «Αποκαταστάσεις στην 14η Ε.Ο. στη θέση Σπήλαιο Λιμνών – Καστριών», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, καθώς και η σύμβασης για «Επισκευές στις 25η και 28η Ε.Ο» προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Το πρώτο έργο αφορά σε παρεμβάσεις στον δρόμο που συνδέει τα Καλάβρυτα με την Κλειτορία και ιδίως το τμήμα μπροστά από το Σπήλαιο, στο οποίο πρέπει να αρθεί η επικινδυνότητα εφόσον το οδόστρωμα έχει υποστεί σημαντικές καθιζήσεις και κατολισθήσεις.

Το δεύτερο πρόκειται για επισκευές σε δύο δρόμους που συνδέονται, ο πρώτος είναι αυτός που περνά μπροστά από το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αιγίου και ο δεύτερος από τα Σελιανίτικα. Οι παρεμβάσεις στις δυο αυτές οδούς κρίνονται αναγκαίες ώστε να αρθεί η επικινδυνότητα για τους οδηγούς.

«Με τα έργα αυτά θέλουμε να διασφαλίσουμε την διέλευση των διερχόμενων οχημάτων και πολιτών χωρίς να κινδυνεύουν και να αποκαταστήσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Γνώμονας μας πάντοτε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.