Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης αυτοκινήτων στους δρόμους, που θα γίνουν οι εκδηλώσεις, στα Καλάβρυτα.

Ανακοινώνεται, ότι, λόγω του μνημοσύνου και της πορείας προς τον Τόπο της εκτέλεσης, για την απόδοση τιμής στην μνήμη των συμπολιτών μας που εκτελέστηκαν, άδικα και άνανδρα, από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, απαγορεύεται η στάση και στάθμευση οχημάτων στις παρακάτω οδούς της πόλης των Καλαβρύτων:

 1. Αγίου Αλεξίου, από το Σιδηροδρομικό Σταθμό μέχρι την οδό Φωτήλα.

 2. Ευσεβίου Κηπουργού, από τη διασταύρωση με την Επαρχιακή οδό Καλαβρύτων – Πούντας μέχρι 13ης Δεκεμβρίου.

 3. 13ης Δεκεμβρίου, σε όλο της το μήκος.

 4. Δημάρχου Παναγιώτη Πόλκα, από οδό Καλλιμάνη μέχρι Αγίου Αλεξίου (στο σιδηροδρομικό σταθμό).

 5. Επίσης στους κεντρικούς πεζόδρομους Συγγρού, Λοχαγού Καποτά, 25ης Μαρτίου μέχρι Κομμένου και ο πεζόδρομος Κομμένου, απαγορεύεται η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, τεντών ή άλλων αντικειμένων.

 6. Η τροχαία, θα ρυθμίζει και θα διακόπτει την κυκλοφορία, από τους παραπάνω δρόμους, απ’ όπου θα περάσει η πορεία και ο Αγώνας Δρόμου Θυσίας.

 7. Κάνουμε έκκληση, σε όλους τους συμπολίτες μας, να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους ή τα τραπεζοκαθίσματα και άλλα αντικείμενα από τους παραπάνω δρόμους της πόλης μας, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, και να συμβάλουμε όλοι μας στην καλύτερη και αρτιότερη απόδοση τιμής και σεβασμού στους εκτελεσθέντες, πριν 72 χρόνια, συμπολίτες μας.

 8. Η τροχαία θα λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκδηλώσεων (απομάκρυνση, αφημένων αυτοκινήτων, με γερανό κλπ.) και θα πρέπει όλοι μας να συμμορφωνόμαστε στις υποδείξεις και τις οδηγίες της.


 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
 • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
 • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.