Αντιναζιστική συγκέντρωση στα Καλάβρυτα

Το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 το ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση στα Καλάβρυτα. Η συγκέντρωση, στην οποία θα μιλήσει στέλεχος του κόμματος, θα γίνει στις 12μμ στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων. Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

"Καταδικάζουμε το ναζισμό και  την εγκληματική, ρατσιστική και αντικομμουνιστική Χρυσή Αυγή, την τελευταία εφεδρεία του αστικού πολιτικού συστήματος, που οι πολιτικοί της πρόγονοι, τα χιτλερικά στρατεύματα, αιματοκύλισαν  πριν 71 χρόνια τα ηρωικά Καλάβρυτα.

Καταδικάζουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ως επίσημη πολιτική της τον αντικομμουνισμό και την παραχάραξη της Ιστορίας και  καθιέρωσε την 23η Αυγούστου ως  «Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα όλων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων». Έχουν πραγματικό στόχο την ποινικοποίηση των λαϊκών αγώνων και των ριζοσπαστικών ιδεών.

Έχουν στόχο, στο όνομα του ναζισμού, να χτυπήσουν τον κομμουνισμό. Γι’αυτό και σε μια σειρά χώρες της ΕΕ τα κομμουνιστικά κόμματα είναι στην παρανομία, ενώ τα φασιστικά προνομιακοί συνομιλητές του κράτους. Πάντοτε, όταν θέλουν να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα, βάζουν στο στόχαστρο τους οργανωτές του, βάζουν στο στόχαστρο την πρωτοπορία του, βάζουν τους κομμουνιστές.

Καταδικάζουμε την πολιτική της ΕΕ που έχει σαν αποτέλεσμα τους εκατομμύρια ανέργους, τη φτώχεια, το ξεκλήρισμα των αυτοαπασχολούμενων και της μικρομεσαίας αγροτιάς, τη λιγοστή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για το σύνολο της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων,  την πολιτική που εξαπολύει πολέμους και στηρίζει κράτη – δολοφόνους όπως το Ισραήλ, για να  να αυγαταίνουν τα κέρδη των μονοπωλίων.

Τιμάμε τον ηρωικό λαό μας, που με μπροστάρη και καθοδηγητή το ΚΚΕ, με την πάλη και με το αίμα του, όχι μόνο τσάκισε το ναζισμόκαι τους ντόπιους συνεργάτες του, αλλά πάλεψε για μια Ελλάδα της λαϊκής ευημερίας, χωρίς εκμετάλλευση και φτώχεια, αποδεικνύοντας πως όταν ο λαός παλεύει οργανωμένος για το δίκιο του, για την κοινωνία των αναγκών του, δεν έχει να φοβάται τίποτα!"

πηγη:www.thebest.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.