ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ: Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι η κυβέρνηση θα κριθεί στην τετραετία

Ο Ανδρέας Ριζούλης υπερασπίστηκε του σχεδίου νόμου για την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και της Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ΑΕ.

Ανέφερε ότι η αργοπορία κατάθεσης οφείλεται στον χαρακτήρα του νομοσχεδίου αφού συνδέεται με τη δημόσια περιουσία που πρέπει να αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης. 

«Η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και η προστασία της δημόσιας περιουσίας είναι προτεραιότητα και επιβάλλει την ουσιαστική διαπραγμάτευση σε ένα νομοσχέδιο».

Στην κριτική που ασκήθηκε από την εισηγήτρια και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι η κυβέρνηση παρέλαβε μια συμφωνία και μια δεδομένη κατάσταση την οποία βελτίωσε, προασπίζοντας την αναπτυξιακή προοπτική του λιμανιού του Πειραιά και τις θέσεις εργασίας.

Στην κατηγορία ότι στελέχη της κυβέρνησης ενεργούν για να προστατεύουν τις καρέκλες τους, ανέφερε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι η κυβέρνηση θα κριθεί στην τετραετία.

Σημείωσε τέλος ότι δεν υπάρχουν καρέκλες που κληρονομούνται και πρέπει να επιστραφούν σε κάποιους επειδή τις είχαν οι παππούδες τους. 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.