Ανδρέας Κατσανιώτης: «Η ανάπτυξη επέστρεψε μετά από 5 χρόνια. Δεν θα ρισκάρουμε πισωγύρισμα…»

 Κοντά σε εμπόρους, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες από την Πάτρα, το Αίγιο και την Κ. Αχαΐα βρέθηκε ο Ανδρέας Κατσανιώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τη ΝΔ, στα πλαίσια των περιοδειών του και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους ενόψει των εκλογών της προσεχούς Κυριακής.

«Ξέρω προσωπικά τι σημαίνει ελεύθερο επάγγελμα και μικρομεσαία επιχείρηση. Ξέρω τις δυσκολίες του αγώνα για επιβίωση, τα προβλήματα, αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν…» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής, σημειώνοντας όσα από μικρό παιδί έμαθε παρακολουθώντας τον αγώνα των γονιών του στην οικογενειακή βιοτεχνία, αλλά και την δική του διαδρομή ως επαγγελματία και δημιουργού επιχείρησης επικοινωνίας στον ιδιωτικό τομέα.

Ο κ. Κατσανιώτης πρόσθεσε:

«Προέρχομαι από την ελεύθερη αγορά. Ξέρω τα δεινά που επέφερε η πολύχρονη ύφεση. Τα λουκέτα και οι χαμένες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα πόνεσαν δικούς μας ανθρώπους, άγγιξαν σχεδόν κάθε οικογένεια και κάθε πολίτη. Γι’ αυτό και έχει τεράστια σημασία ότι μετά από 5 χρόνια ύφεσης, η οικονομία μας μπήκε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης το δεύτερο τρίμηνο του 2014, ενώ το τρίτο τρίμηνο, η Ελλάδα είχε τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης σε όλη την ευρωζώνη σύμφωνα με την Eurostat.

Όλα αυτά έγιναν με θυσίες και τη μεγάλη προσπάθεια όλων. Δεν θα ρισκάρουμε τώρα ένα πισωγύρισμα. Όλοι καταλαβαίνουν ότι η πραγματική ελπίδα είναι όσα επιτεύχθηκαν μέχρι τώρα.

Ως άνθρωπος που προέρχεται από την ελεύθερη οικονομία, είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι ζουν σε αυτή και ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον, θα επιλέξουν σωστά στις εκλογές. Τους υποψήφιους που μπορούν να τους εκπροσωπήσουν και την πολιτική δύναμη που εγγυάται το μέλλον. Τη Νέα Δημοκρατία».


 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ…

Εξάλλου, ο Ανδρέας Κατσανιώτης επισκεπτόμενος την Κάτω Αχαΐα, συναντήθηκε με πολλούς πολίτες, παλιούς φίλους και ανθρώπους που τον γνωρίζουν από τότε που ήταν παιδί. Συγκινημένος από τις ευχές όλων και τη στήριξη, δήλωσε: «Ο τόπος μου, οι δικοί μου άνθρωποι, μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω να διεκδικώ το Νέο. Και αυτή τη δύναμη, θα την χρησιμοποιήσω για τον τόπο μου, προς όφελος όλων των Αχαιών»

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.