Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.Πρόγραμμα Γίνε Έξυπνος Αγρότης

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης της Πράξης «Γίνε Έξυπνος Αγρότης Πρωτοβουλίες - Ενίσχυσης Απασχόλησης μέσω Επιστροφής και Ενσωμάτωσης του Ανθρώπινου Δυναμικού στον Πρωτογενή Τομέα», πραγματοποίησε την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014, στο Περιφερειακό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Δια Βίου Μάθησης της Π.Ε. Αχαΐας στο παράρτημα του Αιγίου, συνάντηση δικτύωσης μεταξύ των ωφελουμένων/ ανέργων της Πράξης, τοπικών φορέων και επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν στη συνάντηση ήταν:

- Επιχειρηματικότητα στον πρωτογενή τομέα.

- Παραγωγή και τυποποίηση ποιοτικών τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Στόχος της πράξης είναι η προώθηση των 80 ωφελουμένων στην απασχόληση και την επιχειρηματικότητα και ειδικότερα στη στήριξη των αγροτικών επαγγελμάτων και στην ενίσχυση της πράσινης επιχειρηματικότητας, μέσω των δράσεων ενημέρωσης, κατάρτισης, δικτύωσης και συμβουλευτικής υποστήριξης.

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, πραγματοποιήθηκε εκτενής και ουσιαστικός διάλογος καθώς οι εισηγητές διαθέτουν γνώση και εμπειρία στα θέματα που αναπτυχθήκαν.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο κ. Μπέλλας Αθανάσιος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, ο κ. Παπαγιανόπουλος Παναγιώτης, οινολόγος, εκπρόσωπος οινοποιείου, οι κ.κ. Δημήτρης Καθαράκης και ο κ. Αντώνης Κούβελας, Γεωπόνοι, ο κ. Ανδρέου Ηλίας, ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου και ο κ. Γκλαβάς Γεράσιμος, μελισσοκόμος καθώς και ωφελούμενοι του προγράμματος. Την συζήτηση συντόνιζε ο κ. Γαλανός Βασίλειος από την Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.