Αληθινή προσφορά από το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων (www.kalavrita-ski.gr)

Μία ολόκληρη εβδομάδα SKI & SNOWBOARD στο Χ.Κ.Κ. με μόνο 38,5€!!!

Τα ατελείωτα χιλιόμετρα στο χιόνι θα συνεχιστούν! Που αλλού; Φυσικά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων!!!

38,5€ ΜΟΝΟ!!! Επωφελήσου της προσφοράς, και απόλαυσε μία ολόκληρη εβδομάδα κάνοντας ski & snowboard στις λευκές πλαγιές του Χελμού!

Και για όσους θεωρούν ότι οι προσφορές γίνονται μόνο τις καθημερινές ή την χαμηλή περίοδο, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων τους διαψεύδει! Η προσφορά ισχύει για τα Σαββατοκύριακα, τις αργίες καθώς και για την περίοδο των Χριστουγέννων ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που καθορίζουν τη λειτουργία του κέντρου την χειμερινή περίοδο 2015-2016!
Η προσφορά ισχύει μόνο για on-line αγορές που θα πραγματοποιηθούν στο www.kalavrita-ski.gr/, από τη Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 και μέχρι το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015.

Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 7 συνεχόμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια της προσεχούς χιονοδρομικής περιόδου, από την ημέρα έναρξης λειτουργίας έως το τέλος της.

Τα κουπόνια μπορούν να συμπεριλαμβάνουν Σαββατοκύριακα, γιορτές και Αργίες, καθώς και την υψηλή περίοδο των Χριστουγέννων. Είναι ονομαστικά και κάθε άτομο μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών.
Η εβδομαδιαία προσφορά δεν περιλαμβάνει την ενοικίαση εξοπλισμού και μηχανοκίνητων οχημάτων.

Η Διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, μετά την μοναδική προσφορά της ετήσιας κάρτας, συνεχίζει να προχωρά σε πολύ δελεαστικές προτάσεις, κάνοντας εφικτή την διασκέδαση στο χιόνι για όλους, παρέχοντας τις υπηρεσίες του, με πολύ ανταγωνιστικά πακέτα.

Μπες on-line και απόκτησε το εκπτωτικό κουπόνι γιατί η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.