Άγγελος Τσιγκρής: "Ουραγός η Αχαΐα στις προσλήψεις δασκάλων και νηπιαγωγών…"

Με αφορμή τις πρόσφατες προσλήψεις αναπληρωτών δασκάλων και νηπιαγωγών στους επιμέρους νομούς της χώρας και τα 180 κενά που υπάρχουν στην Αχαΐα, ο Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Αχαΐα με 180 κενά αναπληρωτών δασκάλων και νηπιαγωγών, στις πρόσφατες προσλήψεις εκπαιδευτικών πήρε μόνο 18 εκπαιδευτικούς!

Το Ηράκλειο ήταν η περιοχή με τις περισσότερες προσλήψεις αναπληρωτών δασκάλων και νηπιαγωγών. Συγκεκριμένα 246 αναπληρωτές θα παρουσιαστούν από Δευτέρα στο Ηράκλειο ενώ η δεύτερη περιοχή σε προσλήψεις ήταν η Αιτωλοακαρνανία με 164!

Τριψήφιους αριθμούς προσλήψεων είχαν οι Κυκλάδες (160), η Δυτ. Αττική (153), τα Δωδεκάνησα (147), η Ηλεία (106), η Εύβοια (102).

Εκτός από το Ηράκλειο μεγάλος αριθμός προσλήψεων σημειώθηκε σε Λασίθι και Χανιά με 97 και 87 προσλήψεις αντίστοιχα.

Εύλογα αναρωτιούνται οι σύλλογοι δασκάλων και νηπιαγωγών, οι σύλλογοι γονέων, αλλά και ολόκληρη η κοινωνία της Αχαΐας γιατί αυτή η δυσμενής αντιμετώπιση του νομού μας στην παροχή υπηρεσιών στοιχειώδους εκπαίδευσης...»._

 

_____________________________________

Ο Άγγελος Τσιγκρής έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.