Α. Κατσανιώτης - Οι συλλογικότητες αποτελούν τα ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας που διεκδικεί σταθερότητα και ανάπτυξη

 «Η κοινωνία των ενεργών πολιτών είναι η κοινωνία των ενημερωμένων πολιτών που δεν κάμπτονται από τις αντιξοότητες και διεκδικούν την ανάγκη σταθερότητας και ανάπτυξης της χώρας», σημείωσε ο Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος το πρωί της Κυριακής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δεκάδες πολίτες κατά την διάρκεια διαφόρων εκδηλώσεων κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας από συλλογικούς φορείς της Πάτρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Αχαΐας παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας των Φίλων του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών, στην πίτα του Συλλόγου Κλειτορολευκασίων, αλλά και στην πίτα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών.

Ο κ. Κατσανιώτης υπογράμμισε την μεγάλη σημασία που έχει για την αχαϊκή κοινωνία η παρουσία τόσο πολλών και ποικίλων κοινωνικών φορέων: «Στηρίζουμε όλους τους κοινωνικούς φορείς, και στηριζόμαστε από αυτούς. Αποτελούν εστίες συλλογικής δράσης για την διατήρηση της παράδοσης και του πολιτισμού μας, συνεκτικούς κρίκους της κοινωνίας μας και αναμεταδότες των αναγκών της» κατέληξε.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.