80χρονος οδήγησε επί 14 χλμ αντίθετα στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών

Ένας 80χρονος ήταν ο πρωταγωνιστής του απίστευτου περιστατικού που εκτυλίχθηκε χτες στην εθνική οδό Κορίνθου Πατρών. Ο ηλικιωμένος πήγαινε ανάποδα στην εθνική προκαλώντας αν μη τι άλλο έκπληξη αλλά και ανησυχία στους οδηγούς.

Σύμφωνα με την Ολυμπία Οδό, «...ο 80χρονος, για άγνωστο λόγο, λίγο πριν τα διόδια του Ισθμού ανέστρεψε και ξεκίνησε να πηγαίνει ανάποδα στην αριστερή λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου από το 73ο χιλιόμετρο έως το 87ο, με τους υπόλοιπους -κανονικά διερχόμενους- οδηγούς να τον βλέπουν να παρασέρνει διάφορα εμπόδια, μπάρες, προστατευτικά και κώνους, επί 45 λεπτά..

Το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας Κακιάς Σκάλας ειδοποιήθηκε άμεσα από τα διόδια Ισθμού. Με τη σειρά του το ΚΔΚ

α) ενημέρωσε άμεσα την Τροχαία (που είναι αρμόδια για να επέμβει)

και β) έστειλε υπάλληλο Περιπολίας, που βρισκόταν στην περιοχή, ο οποίος με μήνυμα προειδοποιούσε τους οδηγούς περί κινδύνου και να μειώσουν ταχύτητα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι ο ηλικιωμένος προσπέρασε και τον υπάλληλό μας, παρά το ότι του φώναζε από το μεγάφωνο του οχήματος.»

Τελικά, σύμφωνα με την Ολυμπία Οδό, η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα και να συλλάβει τον οδηγό στο ύψος του κόμβου της Αρχ. Κορίνθου, ευτυχώς χωρίς να προκληθεί κάποιο τροχαίο ατύχημα.
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.