27o Συναπάντημα Σκοταναίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητές Πατριώτισσες και Πατριώτες,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι και με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνει το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, με αποκορύφωμα το 27ο Συναπάντημα, που Θα πραγματοποιηθούν στη Γενέτειρά μας, τη Σκοτάνη από 14 έως και 17 Αυγούστου 2014

 

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014
Στην πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθεί «Βραδιά καλλιτεχνικής δημιουργίας και φαντασίας» για τους μικρούς μας φίλους.
Στην συνέχεια, Θα προβληθεί ταινία για όλες τις ηλικίες, από την «χρυσή» εποχή του ελληνικού Κινηματογράφου, χαρίζοντας άφθονο γέλιο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014
Εορτή της Παναγίας.

Εκκλησιασμός με αρτοκλασία. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, στο προαύλιο της εκκλησίας Θα γίνει διανομή του άρτου και Θα προσφερθούν γλυκίσματα και αναψυκτικά.
Το Βράδυ στην πλατεία του χωριού και ώρα 20.30μ.μ. Θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με Θέμα:
«ΕΓΓΑΜΟΣ ΒΙΟΣ -50 ΧΡΟΝΙΑ»
Εκεί, που ο χρόνος είναι ανήμπορος να αδυνατίσει τη μνήμη, Θα γυρίσουμε τις αναμνήσεις 50 χρόνια πίσω, τιμώντας τα ζευγάρια του χωριού μας, που έχουν δεθεί με τα δεσμά του γάμου για μισό αιώνα, ως ένδειξη, σεβασμού, θαυμασμού και αναγνώρισης.
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λυκουριωτών και Υπεύθυνος της Χορευτικής Ομάδας Συλλόγου Λυκουριωτών κ. Σωκράτης Μούσιος Θα παρουσιάσει ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης, Θα απολαύσουμε τα παραδοσιακά γλυκά και τις πίτες των ντόπιων κυριών, στις οποίες Θα διανεμηθούν συμβολικά δώρα προς τιμήν τους και Θα προσφερθεί βραστό και καλό κρασί.

 

 


 

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014
Στις 20:00 το βράδυ Θα συγκεντρωθούμε στην πλατεία του χωριού για το 27ο ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ και την Κοινή συνεστίαση με όλους τους πατριώτες και φίλους του Συλλόγου μας.
Φέτος, τη μουσική βραδιά Θα πλαισιώσει ο συμπατριώτης μας DJ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η.ΦΡΑΤΖΟΛΑΣ.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014
Στις 11:00 π.μ. στο χώρο της πλατείας, Θα περιμένουμε όλα τα παιδιά, κάθε ηλικίας από Ο έως 100 χρόνων!!! να συμμετάσχουν σε διάφορα παιχνίδια ψυχαγωγικού περιεχομένου.

Αγαπητές Πατριώτισσες και Πατριώτες,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σας ευχαριστεί και πιστεύει ότι με την δική σας Παρουσία στην υλοποίηση των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων Θα δώσει πνοή ζωής και ενότητας σ αυτόν τον ωραίο και ανιδιοτελή θεσμό, ώστε το 27ο Αυγουστιάτικο Συναπάντημα να αποτελέσει ένα πραγματικό «Καλοκαίρι Πολιτισμού» και να χρωματίσει για μια ακόμη φορά τη ζωή όλων μας.
Δεν Θα Πρέπει να ξεχνάμε ότι η αγάπη και οι αναμνήσεις για το χωριό μας, μας κρατά δεμένους και οφείλουμε να αφήσουμε μια μεγάλη κληρονομιά στα παιδιά μας που αποτελούν και το ΜΕΛΛΟΝ αυτού του τόπου.
Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει τη διακριτική ευχέρεια για τυχόν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, ανάλογα με τις υφιστάμενες ανάγκες.

 

Καλή Αντάμωση

 


 


 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΤΣΙΩΤΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ Β. ΖΗΚΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΜΑΡΙΑΝΘΗ Γ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΑΠΛ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΔΕΣΠΟΙΝΑ Χ. ΚΑΝΤΙΦΕΛΗ
ΤΑΜΙΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘ.ΤΣΙΑΚΟΥΛΙΑΣ
ΕΦΟΡΟΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Β. ΖΗΚΟΣ
ΜΕΛΗ:ΡΕΒΕΚΚΑ ΑΡΙΣΤ.ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΛΑΠΠΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡ. ΣΑΤΟΛΙΑΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.