Τα νέα των Συλλόγων

Η κάρτα μέλους, μία πρωτοβουλία της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας, αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, εξασφαλίζοντας προνόμια τόσο στους κατόχους της μέλη της Ένωσης, όσο και σε επιλεγμένες επιχειρήσεις της Αθήνας και των

Με το σύνθημα "Δίνω Ζωή", η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας, θα πραγματοποιήσει στο Τουριστικό Περίπτερο στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, Εθελοντική Αιμοδοσία, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 από 09:30π.μ. - 13:30μ.μ.

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος Κρυονεριτών "Η Αγία Παρασκευή", οργανώνει το Σάββατο 28 Οκτωβρίου και ώρα 13.00 την καθιερωμένη ετήσια Γιορτή Καρυδιού.

Διαβάζουμε στο τελευταίο φύλλο της Φωνής των Καλαβρύτων, ότι σύμφωνα με έγγραφα που μπορεί ο καθένας να εντοπίσει στο διαδίκτυο, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκδίδει τιμολόγια για κάποιες διαφημιστικές καταχωρήσεις στο όνομα του Προέδρου της Παγκαλαβρυτινής κ. Δήμου Βαρβιτσιώτη.

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια 21ετή Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, από φέτος προγραμμάτισε-αναβάθμισε και περαιτέρω συστηματοποίησε τα  Εκπαιδευτικά Σεμινάρια και τα Μαθήματα Εκμάθησης/Βελτίωσης γνώσεων ζατρικίου, που θα προσφέρ

Ξεκίνησαν την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου.

        Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του υλοποιεί για πρώτη φορά μια καινοτόμο δράση για τους μικρούς μας φίλους, δίνοντας τους την ευκαιρία να μην είναι απλοί θεατές ενός θεάματος αλλά ενεργοί ταξιδιώτες. 

Ανακοίνωση-πρόσκληση έστειλε το προσωρινό ΔΣ της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, για την πραγματοποίηση εκλογών ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης στις 23 Οκτωβρίου 2017, ώρα 17.00' έως 21.00', στην αίθουσα του Ξενοδοχείου "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ" στην Πάτρα.

Μια εξαιρετική εκδήλωση έγινε σήμερα στην Αίθουσα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, στα πλαίσια του Αγιασμού και της επίσημης έναρξης των Χορευτικών Τμημάτων.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Καλαβρύτων προχωράει στην δημιουργία τμημάτων παραδοσιακών χορών για ενήλικες, 18 ετών και άνω.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16/10/2017 στην μαθητική εστία Καλαβρύτων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6972197585 και 6972975501

Σας Προσκαλούμε ,την Κυριακή 15 Οκτώβρη 2017 Ωρα 19:00 στο Παλαιό Αρσάκειο Πατρών για τον Αγιασμό και την επίσημη έναρξη των Τμημάτων του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας.

Σύλλογοι Γονέων Δημοτικού & Νηπιαγωγείου,

Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ένα σύνθημα, από τα αγνά χρόνια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, όταν η μια ομάδα ήταν πολύ καλύτερη από την άλλη και ‘’έκρυβε’’ την μπάλα, ήταν αυτό που έλεγαν ρυθμικά οι φίλαθλοι ‘’ που’ ναι η μπάλα οέο που΄ναι η μπάλα’’ θέλοντας να πικάρουν τους αντιπάλους.

Ξεκινούν και επίσημα τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας από την Κυριακή 01/10/2017, σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση του Συλλόγου. H ίδια ανακοίνωση αναφέρει:

Σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, καλούνται όλα τα μέλη της σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Hotel Kalavrita Canyon & Spa. Ακολουθεί η πρόσκληση με τα θέματα που θα συζητηθούν.

Από τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας, πήραμε το ακόλουθο δελτίο τύπου που αφορά τη συμμετοχή των χορευτικών του Συλλόγου στη συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων που διοργανώνει το Θέατρο «Δόρα Στράτου» με το Τμήμα Αθηνών του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID UNESCO στο κηποθέατρο "Δόρα Στράτου", στο Λόφο Φιλοπάππου, απέναν

Πρόσκληση για όσους θέλουν να συμμετέχουν στη θεατρική του δράση και γι αυτή τη θεατρική χρονιά, εξέδωσε ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού.

Καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Στο Φεστιβάλ Ειρήνης στο ΙΣΡΑΗΛ ,στα οποία ήταν προσκεκλημένα, βρέθηκαν τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας.

Για ακόμη μία φορά έδειξαν, την Ελληνική Παράδοση στα πέρατα της Γης και πήραν τα θερμά χειροκροτήματα και τις καλύτερες κριτικές.

Οι Χορευτές του Συλλόγου, Παρουσίασαν Παραδοσιακούς κ Λαϊκούς Χορούς .

Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, με ομόφωνη έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων (Αρ.

Η Νέα Χορευτική Χρονιά 2017-2017 στον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πατρών, ξεκινά Δυναμικά και περιμένουμε όλους εσάς που θέλετε να δοκιμάσετε έναν εναλλακτικό τρόπο να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας και να χορέψουμε.

Για 12η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος των εν Αθήναις Κερτεζιτών οργανώνει τη γιορτή φασολάδας, με τη βοήθεια του προέδρου της κοινότητας και την προσφορά των τοπικών παραγωγών.

Την επιστολή απάντηση που απέστειλε προς το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, έδωσε στη δημοσιότητα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καλαβρυτινών Πειραιώς και Επίτιμος Γεν. Διευθυντής του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Αθ. Χρονόπουλος. Στην επιστολή αυτή απαντά στο κ.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ στις 12 και 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.