Πολιτικά

Για έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε τα εξής:

Σύσσωμοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστας Σπαρτίνος και Ανδρέας Ριζούλης, ψήφισαν «ναι» στο 4ο μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη χθεσινή ψηφοφορία της βουλής.

Με 153 ναι, από τους βουλευτές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πέρασαν τα μέτρα που μεταξύ άλλων προβλέπουν την κατάργηση ενός μισθού ανά έτος για τους εργαζομένους και δύο συντάξεων για τους συνταξιούχους, απόρροια της μείωσης του αφορολόγητου (διεύρυνση της φορολογικής βάσης σερβίρεται αυτό στους ιθαγενείς!) και της π

Πρωτοβουλία για την διασφάλιση των επιδομάτων που λαμβάνουν τα άτομα με αναπηρία ανέλαβε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ανεξάρτητος βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο καταθέτοντας σχετική ερώτηση, προς τον Υπουργό Οικονομικών.

«Η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών συνεχίζει το ρεκόρ αρνητικών επιδόσεων, με μία συμφωνία που ναρκοθετεί το μέλλον της χώρας» σχολιάζει ο Ανδρέας Κατσανιώτης με αφορμή τη συμφωνία που ανακοινώθηκε μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών, προσθέτοντας ότι «μετά το 3ο μνημόνιο που φόρτωσε τη χώρα, έρχεται να αφήσει ω

Ο μεγάλος μας ποιητής το έγραψε το 1913 ως Ύμνο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, το οποίο ιδρύθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1910. Ο Ύμνος μελοποιήθηκε από τον Μανώλη Καλομοίρη.

 

Εμείς οι εργάτες είμαστε που με τον ιδρώτα μας

ποτίζουμε της γης, για να γεννά καρπούς, λουλούδια, τ’ αγαθά

Σύμφωνα με καταγγελίες, έχουν εντοπισθεί κέντρα ξένων γλωσσών που λειτουργούν παράνομα!

Έστω και καθυστερημένα και με κάπως "ανορθόδοξο" τρόπο, ο συμπατριώτης μας μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας κ. Κώστας Κακκαβάς, μας ενημέρωσε για το άρθρο του που δημοσιεύτηκε στο thebest.gr με τίτλο "Της εθνικής συμφιλίωσης" το οποίο και αναδημοσιεύουμε σήμερα στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑΝΕΤ.

 

Ανακοίνωση για την Πρωτομαγιά εξέδωσε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαίας. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η παγκόσμια κοινότητα, 131 χρόνια από την εξέγερση στο Σικάγο βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της.

Την ερχόμενη Πέμπτη 4 Μαΐου, συζητείται στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή που άσκησα κατά της εταιρίας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΑΕ», που εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», για προσβολή προσωπικότητας.

«Αν πέσει κάτω από τα 9.100 ευρώ εγώ θα πάω στο Μαξίμου και θα παραιτηθώ στον Τσίπρα. Μετά θα πάω στη Βουλή και θα καταψηφίσω»!!!

Με μία διαφορετική ανακοίνωση απαντά το υπουργείο Υποδομών στα δημοσιεύματα και τον σάλο που ξέσπασε με το απίστευτο μποτιλιάρισμα κατά την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στις εθνικές οδούς.

Δελτίο Τύπου

Μετά την καθιέρωση της απλής αναλογικής στις εθνικές εκλογές (θα ισχύσουν από τη μεθεπόμενη εκλογική αναμέτρηση) το υπ. Εσωτερικών προωθεί την απλή αναλογική και στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Τα εγκαίνια του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Πατρών που τέλεσε ο Πρωθυπουργός άνοιξαν νέο κύκλο αντιδράσεων από την αντιπολίτευση σχετικά με την πατρότητα των έργων.

Η παρακάτω πρόταση για να αποδώσει αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί με πομπώδη τρόπο, σαν αυτόν αυτόν που συνηθίζουν να διαβάζουν οι καθεστωτικοί εκφωνητές.

Ο επενδυτής κατέβαλλε το εφάπαξ ποσό των 1,234 δισ. ευρώ, ενώ η συνολική οικονομική συμφωνία, προβλέπει επιπλέον €22,9 εκατ. ετήσιο εγγυημένο καταβλητέο μίσθωμα. Αναλυτικά οι όροι της παραχώρησης. Τι αναφέρει το ΤΑΙΠΕΔ

Κατά την σημερινή τελετή εγκαινίων της Ολυμπίας Οδού, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, δήλωσε:

 

 Δήλωση της πρώην Αν. Υπουργού Παιδείας σχετικά με το πρόγραμμα  οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών/τριων που ανήκουν σε ευπαθείς  κοινωνικές ομάδες ακαδ. έτους 2016-2017

Με ερώτηση αγανάκτησης και κατακραυγής για την αναλγησία που δείχνει το κράτος σε άτομα με αναπηρία, αντέδρασε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 07η του μηνός Απριλίου του έτους 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα: 17.00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 «Πώς θα χτίσουμε τη νέα Ελλάδα».

Αυτό είναι το θέμα ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης, την προσεχή Παρασκευή 7 Απριλίου.

Λόγω της ημέρας σήμερα, ας απολαύσουμε ένα απίθανο σατιρικό βίντεο - κολάζ με τα ψέμματα των πολιτικών, από ατάκες και δηλώσεις, που τα "σπάει"...!!!

Ο Αθανάσιος Παπαδόπουλος πρώην βουλευτής και πρώην Δήμαρχος Καλαβρύτων, βρίσκεται σήμερα στο τιμόνι, ως διευθυντής, της ένωσης αγροτικού και γαλακτοκομικού συνεταιρισμού Καλαβρύτων. Είναι ο άνθρωπος