Η Δημοκρατική Συμπαράταξη σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις εμφανίζεται ενισχυμένη με σαφείς τάσεις περαιτέρω ανόδου, που θα τις προσδώσουν την κυρίαρχη θέση της στο χώρο της κεντροαριστεράς. Οι μνηστήρες του χώρου, οι ανιστόρητοι μιμητές, βρίσκονται σε πανικό εξαιτίας της ελεύθερης πτώσης του ποσοστού τους.

Τις τελευταίες ημέρες πλήθος ανακοινώσεων από πολιτικά πρόσωπα που ονειρεύονται την επάνοδο της ΝΔ στην εξουσία, αλλά, δυστυχώς, και αρκετές «αναλύσεις» από μερίδα δημοσιογράφων, επιδίδονται σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης των πολιτών σε σχέση με την ανάρτηση των δασικών χαρτών με επιχειρηματολογία που δεν έχει το παραμικρό στοιχείο επαφής με τη

Μετά από πρόσκληση του προέδρου, συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Λυκούριας στις 3/02/2017 και ώρα 21:30, στην αίθουσα Θανάση Σβίγγου, έχοντας πλήρη απαρτία.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, ο πρόεδρος ενημέρωσε για:

Διαβάστε το σύντομο σχόλιο του Κώστα Σπαρτινού, βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, για μια μακρά εποχή διαπλοκής...

Στο θέμα του ΦΠΑ των αγροτών αναφέρεται ερώτηση που κατάθεσε ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Υποχρεωτική θεματική εβδομάδα «συμφιλίωσης» 13χρονων μαθητών με τους ομοφυλόφιλους και τους τρανσέξουαλ καθιερώνει το Υπουργείο Παιδείας και το γεγονός εξόργισε τον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος απέστειλε καυστική ερώτηση προς τον Υπουργό Κώστα Γαβρόγλου.

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση διατύπωσε ο υπουργός εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης πριν από λίγο στο βήμα της…Βουλής. Απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη, πρότεινε να παρακρατείται ο μισθός των βουλευτών των κομμάτων προκειμένου να καλυφθούν τα θαλασσοδάνεια τους.

Γράφει ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος.
Κακούργημα νέας μορφής υιοθετεί η παρούσα κυβέρνηση που φαίνεται να έχει χάσει την πυξίδα των αναγκών της κοινωνίας. Δεν μπορεί μάλλον να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά 

«Η άρον – άρον δημοσιοποίηση των δασικών χαρτών, προκειμένου να μην χαθεί η σχετική χρηματοδότηση από την Ε.Ε., όχι μόνο δεν απαλλάσσει τη κυβέρνηση από τις τεράστιες ευθύνες μιας προχειροδουλειάς που ταλαιπωρεί όλη την ελληνική περιφέρεια, αλλά αντίθετα αναδεικνύει την ανικανότητά της απέναντι και στα πολύ – πολύ σοβαρά θέματ