Τα αποτελέσματα της συνάντησης του Γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων με τους ειδικούς

Το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών του Γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων με την Αντιπρόεδρo του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Γεωργία Μπόκα και τους Δρ. Δημήτρη Τριαντακωνσταντή (Εντεταλμένος Ερευνητής) και Σπυρίδων Δέτσικα (Γεωπόνος) από το Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων ΕΛΓΟ.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ενημέρωση από τους ειδικούς και παρουσίαση μέσω προτζέκτορα για το έδαφός μας και ανάλυση για το πώς λειτουργεί, ενώ πρόθυμα απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Η ανταπόκριση των Μελών του Γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού ήταν ιδιαίτερα θετική και τόσο η Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, όσο και ο Εντεταλμένος Ερευνητής και ο Γεωπόνος δεσμεύθηκαν πως μέσα Μαρτίου 2022 θα έρθουν για τη λήψη δειγματοληπτικών εδαφολογικών δειγμάτων της περιοχής μας.

Επίσης, μας ενημέρωσαν σχετικά με το τί μπορεί να ευδοκιμήσει στην περιοχή μας και πώς μπορούμε να αποφύγουμε οικονομική σπατάλη και να εξοικονομήσουμε χρόνο για αυτά που θέλουμε να παράγουμε.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο βήμα ώστε να μπει στη σωστή σειρά ο Συνεταιρισμός και να τεθούν ισχυρές βάσεις για τις μελλοντικές απαραίτητες κινήσεις!

Οι γυναίκες – μέλη του Συνεταιρισμού έχουν ήδη δηλώσει τη γη που θέλουν να επισκεφθούν οι ειδικοί, με σκοπό να φτιαχτεί ένα πλάνο από πλευράς τους και να τις ενημερώσουν σχετικά με το τί μπορούν να παράγουν.

Τα μέλη που δεν μπόρεσαν λόγω καιρικών συνθηκών να παρευρεθούν, αλλά επιθυμούν να ενημερωθούν από τους ειδικούς για τις δυνατότητες και τα είδη παραγωγής, θα πρέπει να δηλώσουν την καλλιεργήσιμη γη την οποία θέλουν να επισκεφθούν οι ειδικοί ώστε να τους ενημερώσουν μέχρι τις 31/12/2021.

α

 

α

 

Κατσικοπουλος Παναγιώτης

Για την περιοχή κάτω από το μοναστήρι της Αγίας Λαύρας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com