Τηλεδιάσκεψη του Γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη

Διαδικτυακή συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, είχαν την Πέμπτη, 21/1/2021, εκπρόσωποι του Γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Συνεταιρισμού, οι γυναίκες παρουσίασαν στον κ. Φαρμάκη το πρόγραμμα τους, τις προοπτικές της περιοχής των Καλαβρύτων, τους άμεσους και τους έμμεσους στόχους τους και τους τρόπους υλοποίησής τους. Ζήτησαν επίσης τη βοήθεια της Περιφέρειας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της για τον Γυναικείο  Συνεταιρισμό, δεδομένης της δυσκολίας έναρξης λειτουργίας του, εν μέσω πανδημίας.
Ο κ. Φαρμάκης τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα τους με κάθε δυνατό τρόπο και για την υλοποίηση σχετικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Περιφέρειας.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων:
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21/1/2021 τηλεδιάσκεψη εκπροσώπων του Γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κο Νεκτάριο Φαρμάκη, με στόχο τη βοήθεια της Περιφέρειας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της για τον Γυναικείο  Συνεταιρισμό μας, δεδομένης της δυσκολίας έναρξης λειτουργίας του εν μέσω πανδημίας.
Μεταξύ άλλων υπήρξε ανάλυση του προγράμματός μας, των προοπτικών της περιοχής των Καλαβρύτων, τους άμεσους και τους έμμεσους στόχους των Γυναικών και τους τρόπους υλοποίησής τους.
Η συζήτηση οδήγησε στη διαβεβαίωση του κου Φαρμάκη  ότι θα είναι δίπλα μας με κάθε δυνατό τρόπο  και για την υλοποίηση σχετικών ευρωπαϊκών  προγραμμάτων της Περιφέρειας.
Ευχαριστούμε θερμά τον κο Φαρμάκη για την ωραία συζήτηση ,τη στήριξη και το χρόνο που μας έδωσε .
Το ΔΣ του Γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων (ginsinekalavriton@gmail.com)
Παυλοπούλου Γιώτα,Πρόεδρος .
Δαφαλιά Μαρία,Αντιπρόεδρος.
Σατολιά Άννα, Γραμματέας.
Δαρμογιάννη Αντωνία, Ταμίας.
Βαρβιτσιώτη Ανδριάνα, Μέλος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.