ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Τα αποτελέσματα της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης στις 3 Φεβρουαρίου 2021, η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον Καρκίνο του Μαστού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου στις 4 Φεβρουαρίου σύμφωνα με δελτίο τύπου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων.

Η εκδήλωση - ημερίδα, πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Καλαβρύτων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαβρύτων. Είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου 2020, στα πλαίσια των δράσεων του Συλλόγου για την Ημέρα της Γυναίκας και θα συνοδευόταν με κλινική εξέταση, ωστόσο οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί τότε, λόγω του πρώτου κύματος της πανδημίας και του πρώτου γενικού lockdown στην χώρα μας.

Σύμφωνα με το ίδιο δελτίο τύπου, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσω των διαδικτυακών εκδηλώσεων του Δήμου Καλαβρύτων και έτσι δόθηκε η δυνατότητα ενημέρωσης γυναικών αλλά και ανδρών, ώστε από την ασφάλεια του σπιτιού τους να παρακολουθήσουν τους εξαιρετικούς ομιλητές καθένας από τους οποίους φώτισε και με μια διαφορετική πτυχή την ασθένεια που ονομάζεται Καρκίνος του Μαστού.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων και γιατρό κ. Θεόδωρο Νασιώτη και το Δημοτικό Συμβούλιο για την φιλοξενία αυτής της εκδήλωσης, την Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών «Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας», τον έγκριτο γιατρό - καθηγητή Χειρουργικής κ. Δημήτριο Κούκουρα, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίησή της .

Για όσους επιθυμούν και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την ζωντανή μετάδοση αυτής της ενημερωτικής εκδήλωσης, μπορούν να ανατρέξουν οποιαδήποτε στιγμή στο επίσημο κανάλι του Δήμου Καλαβρύτων στο σχετικό link : https://www.youtube.com/watch?v=fEPTLejukmo και να την παρακολουθήσουν.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=fEPTLejukmo"][/vc_column][/vc_row]

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.