Ξεκινάει την καλλιεργητική δραστηριότητα ο Γυναικείος Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων

με τη συνδρομή εδαφολόγου και γεωπόνου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε χθες η Πρόεδρος του Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, κ. Γιώτα Παυλοπούλου με την αντιπρόεδρο του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, κ. Γεωργία Μπόκα με σκοπό να εξετάσουν τους τρόπους και τα μέσα ορθής ανάπτυξης της καλλιεργητικής δραστηριότητας του συνεταιρισμού.

Συγκεκριμένα και όπως συμφωνήθηκε στη συνάντηση, εντός του Δεκεμβρίου θα επισκεφθεί την περιοχή ειδικός εδαφολόγος, καθώς και γεωπόνος, με σκοπό να διερευνήσουν τις παραγωγικές δυνατότητες της περιοχής ανά κατηγορία φυτών, ώστε να ξεκινήσει η καλλιέργεια και η παραγωγή με σωστές βάσεις. Αναλυτικότερα, στόχος του γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων είναι η εξασφάλιση της παραγωγικότητας και της ανθεκτικότητας των καλλιεργούμενων προϊόντων, καθώς η καλλιέργεια αναμένεται να εστιάσει στα αρωματικά φυτά, στα όσπρια και τα οπωροφόρα δέντρα. Θετική με τις κινήσεις του Συλλόγου είναι και η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου, η οποία είχε επισκεφθεί πρόσφατα την περιοχή του Καλαβρύτων.

Παράλληλα, τις κινήσεις του γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων στηρίζει, ύστερα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε με την Πρόεδρο και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος μέσω και της νέας ΚΑΠ ενισχύει τις υγιείς προσπάθειες και τα συνεταιριστικά σχήματα, όπως αυτό των γυναικών των Καλαβρύτων.

α

 

α

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com