«1ο  Καλαβρυτινό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Πολιτιστικών Συλλόγων» : Πρωταθλήτρια ομάδα 2022: «ΚΛΕΙΤΟΡΊΑ» - ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκε το 1ο  Καλαβρυτινό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Πολιτιστικών Συλλόγων στις 10 Ιουλίου 2022. Η ομάδα της Κλειτορίας κατέκτησε την 1η θέση μεταξύ των ομάδων των Καλαβρυτινών Συλλόγων που συμμετείχαν και αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια 2022.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειτορίας συγχαίρει όλους τους Συλλόγους που συμμετείχαν και τις ομάδες τους, που μαζί τους αγωνίστηκε η ομάδα μας με σεβασμό και αθλητικό πνεύμα και τους ευχαριστούμε γιατί μας καλοδέχθηκαν και στήριξαν τη συμμετοχή μας. Ευχαριστούμε πολύ τους κους Μπαλαφούτα Σπήλιο και Πράπα Γεώργιο για την εξαιρετική διοργάνωση και τη στήριξη που μας παρείχαν σε ότι χρειαστήκαμε καθώς είμαστε ένας από τους νεοεισερχόμενους, στο τουρνουά, Συλλόγους και με έδρα εκτός Αθηνών.

Ο Σύλλογός μας συγχαίρει τους παίκτες της ομάδα μας, διαμένοντες στην Αθήνα και στην Κλειτορία, πατεράδες- γιούς- ανίψια, αγόρια και κορίτσια, γιατί αγωνίστηκαν τηρώντας το πνεύμα του «Εὖ ἀγωνίζεσθαι», όλοι μαζί, ενωμένοι, σα μια γροθιά, και κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση στο πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι στήριξαν τη συμμετοχή μας, ηθικά και οικονομικά:

  • Τους πιστούς φιλάθλους μας που τις Κυριακές παρευρίσκονταν στο γήπεδο

και στήριζαν την ομάδα και ιδιαίτερα τη νεολαία του χωριού μας .

  • Τους χορηγούς μας που συνέβαλαν με διάφορους τρόπους στην επιτυχία του τουρνουά και τη στήριξη της ομάδας μας: Τον κο Λυκοθανάση Νίκο, για τη χορηγία χρηματικού ποσού 400 ευρώ για την κάλυψη του κόστους του λεωφορείου με το οποίο μετακινηθήκαν οι φίλαθλοι από την Κλειτορία για να παρακολουθήσουν τον τελικό αγώνα και να στηρίξουν την ομάδα, την κα Παπουτσή Κωνσταντίνα για τις ενδυμασίες των παικτών, τον «Ξυλόφουρνο Δημόγιαννη» ο οποίος προσέφερε το ψωμί και τα γλυκά στις γιορτές του τουρνουά, το τυροκομείο Μηλιτσόπουλος Παναγιώτης για την προσφορά της φέτας και το κρεοπωλείο Ζουρνάς Διαμαντής για την προσφορά σε λουκάνικα και την καφετέρια Γιαννόπουλος Θεόδωρος .

  • Τους επαγγελματίες της περιοχής μας που πρόσφεραν δώρα για τις λαχειοφόρους του τουρνουά, μέσω του Συλλόγου μας: Μπαρλογιάννη Δημήτρη - Mont Helmos Κλειτορία, Μαγκαφά Νικόλαο-Anerada Hotel Καλάβρυτα, Παπακανέλλο Γεώργιο - πρατήριο καυσίμων - ελαστικά, Τσάμη Νικόλαο - Ασφάλειες, Μηλιτσόπουλο Δημήτριο – υλικά οικοδομών, Βελωνάς Βασίλειος – κρεοπωλείο, Κόρμπου Ιωάννα- μελισσοκομική Κλείτωρ, Σούκα Νικόλαο-μελισσουργείο, Παλυβό Ανδρέα- ταβέρνα, Αφοί Παπαγιαννόπουλοι- ταβέρνα, Μηλιτσόπουλο Παναγιώτη-Τυροκομείο, και Κατσιαμέτη Δήμητρα- είδη ένδυσης.

Και φυσικά, ευχαριστούμε τον Δήμο Καλαβρύτων και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο για την πολύτιμη στήριξη του, την επιχορήγηση για την κάλυψη εξόδων του τουρνουά και τη διάθεση του λεωφορείου του Δήμου για τη μετάβαση στην Αθήνα μόνιμων κατοίκων των χωριών μας για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. 

Συγχαρητήρια ομάδα της Κλειτορίας:

Γιαννούλιας Νικόλαος, Δημόπουλος Γιάννης, Κόρμπος Κωνσταντίνος, Κόρμπος Βασίλης, Κόρμπος Γεώργιος, Κόρμπος Ηρακλής, Κωτσοβός Νικόλαος, Κωτσοβός Άρης, Κωτσοβός Δημήτρης, Νικολακόπουλος Δημήτρης, Νικολακόπουλος Θεόδωρος και οι πιο νέοι μας Καραστάθης Νικόλαος, Καρατζάς Θεόδωρος, Κορδή Μίνα, Κορδή Νίκη, Λυκοθανάσης Γιάννης, και Πετρέ Γεώργιος.

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com