Ανακοίνωση του ΕΟΣ Καλαβρύτων για το 40ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού

Από τον ΕΟΣ Καλαβρύτων λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγαπητοί μας,

πρώτα απ’ όλα ευχόμαστε ΟΛΟΨΥΧΑ σ’ εσάς, τις οικογένειές σας και τους δικούς σας ανθρώπους, Υγεία και σύντομα να επανέλθουμε στις παλιές καλές ορειβατικές και φυσιολατρικές μας δράσεις.

Παρακολουθώντας τις συνεχείς και καθημερινές εξελίξεις σχετικά με το θέμα του κορωναϊού, που μας απέκλεισε από όλες τις δράσεις μας, διαπιστώνουμε ότι είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί το 40ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού, το οποίο πραγματοποιείται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ, δηλαδή για φέτος ήταν να πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Μαΐου.

Απ’ ότι φαίνεται, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα, έως και το τέλος Ιουνίου θα είμαστε πάνω – κάτω στην ίδια κατάσταση.

Επικοινωνώντας με το αρμόδιο τμήμα του ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) γι’ αυτό το θέμα, θα σας ενημερώσουμε πότε εντός του 2020 θα πραγματοποιήσουμε το 40ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού.

 

Ήδη αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τις ημερομηνίες των εκδηλώσεων στο δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, δηλαδή στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου.

Συνεχή ενημέρωση μπορείτε να έχετε από την σελίδα μας στο fb:https://www.facebook.com/ΕΟΣ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Ευχαριστούμε θερμά για την εκδήλωση του ενδιαφέροντός σας, αλλά είναι ένα θέμα που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε και να αποφασίσουμε εμείς.

Ευελπιστώντας ότι όλη αυτή η διαδικασία με το θέμα του κορωναϊού θα έχει τελειώσει μέσα στο καλοκαίρι, δίνουμε το ραντεβού για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, εκτός απροόπτου.

Παρακαλούμε να ενημερώνεστε από το fb του συλλόγου μας: https://www.facebook.com/ΕΟΣ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης Φάνης Παπαγεωργίου

Υ.Γ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ:

Χαρίλαος Ηλία Ερμείδη Πρόεδρος  Συλλόγου Ορειβασίας - Χιονοδρομίας - Αναρρίχησης  Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων και  Επίτιμος Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου των Φίλων της Φύσης ( NATUREFRIENDS GREECE) Συντονιστής Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων .   Τηλ. επικ. 6946.17.58.53. e-mail: xarilaosermeidis@gmail.com https://www.facebook.com/ΕΟΣ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.