“ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΚΑΚΙ” ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 24/9/2014 ώρα 10.30

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, σε Συνδιοργάνωση με το Δημοτικό Γυμναστήριο Καλαβρύτων και υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων, πραγματοποιεί στο Γήπεδο Καλαβρύτων, Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10.30, μοναδική εκδήλωση “ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΚΑΚΙ”: σε ειδική ευμεγέθη (4 μέτρα Χ 4 μέτρα) πλαστική σκακιέρα, η Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Γυναικών στο ζατρίκιο πολυπρωταθλήτρια Άννα Μαρία Μπότσαρη, θα αντιμετωπίσει επιλεγμένη ομάδα από νεαρούς και νέους σκακιστές του ΣΕΠΟΚΕ. 'Πιόνια', θα αποτελέσουν μαθήτριες και μαθητές ντυμένοι με παραδοσιακές ενδυμασίες.

 

Κατά την διάρκειά της, θα τιμηθούν συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί (αλφαβητικά: Θεοδόσης Παναγόπουλος – Χρίστος Φωτεινόπουλος – Θεόδωρος Χαλμούκης) που εμπράκτως έχουν βοηθήσει όχι μόνον το Ζατρίκιο, αλλά και τον Πολιτισμό γενικότερα.

Μαθητές και κόσμος, αναμένεται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Η παρακολούθηση και η συμμετοχή όλων είναι ελεύθερη (δωρεάν).

Με την ευαισθησία που για ακόμη μια φορά εμπράκτως αποδεικνύεται ότι υπάρχει σε θέματα Παιδείας και Αθλητισμού, αναμένεται πολύς κόσμος να παρακολουθήσει την ξεχωριστή αυτή παράσταση, βοηθώντας σημαντικά και ουσιαστικά, στην ανάπτυξη του Πολιτισμού στα Μαρτυρικά και Ηρωικά Καλάβρυτα.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.