Στο Υπουργείο Μεταφορών ο Κατσιφάρας για την ανακατασκευή της "111" - Στην "ατζέντα" και η Ολυμπία Οδός

Συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της Υπηρεσίας Συγχρηματοδοτούμενων Έργων του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Καρνέση και άλλα στελέχη του υπουργείου θα έχει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται o Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, καθώς το αμέσως επόμενο διάστημα η Περιφέρεια βάζει σε πρώτο πλάνο τα μεγάλα οδικά έργα. Στην "ατζέντα" της συζήτησης βρίσκεται η "111" (Πατρών -Τριπόλεως). Ο κ. Κατσιφάρας θα ζητήσει μια συνολική επισκόπηση των μελετών για την 111 προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποιες μελέτες χρειάζονται επικαιροποίηση και ποιές είναι αυτές ώστε το έργο να ενταχθεί χωρίς πρόβλημα στη νέα προγραμματική περίοδο, δηλαδή στο νέο ΕΣΠΑ.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης θα ζητήσει αναλυτική ενημέρωση και για το έργο της Ολυμπίας οδού ενόψει της επικείμενης δημοπράτησης της Πατρών- Πύργου που αναμένεται να γίνει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η συνάντηση θα γίνει είτε στην Αθήνα, είτε στην Πάτρα, κάτι που θα ξεκαθαριστεί ώς αύριο.

ΠΗΓΗ:thebest.gr

 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.