Υποβολή Υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της Πολυτεκνικής Οργάνωσης

Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχθηκε από την Γενική Συνέλευση των μελών της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών & Περιχώρων την 18η Φεβρουαρίου 2015 με σκοπό τη διενέργεια των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Προέδρου, Γενικού Γραμματέα, μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού, κάνει γνωστό στα μέλη της Οργάνωσης ότι την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 και από ώρα 8 π.μ έως 5μ.μ θα γίνουν αρχαιρεσίες στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών.

 

Καλούνται όσοι εκ των μελών επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα παραπάνω αξιώματα μπορούν να καταθέσουν σχετική αίτηση από σήμερα Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι και την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου τα απογεύματα από ώρες 6μ.μ έως 9μ.μ. στα γραφεία της Οργάνωσης (Σαχτούρη 34-38) Πάτρα.

 

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη και θα ψηφίζουν με την επίδειξη της πολυτεκνικής κάρτας και την αστυνομική τους ταυτότητα.

 

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.