Υποδέχθηκε το Περιστέρι το Ιερό Λείψανο του Αγίου Χαραλάμπους από την Ι. Μ. Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων (PHOTOS)

Με κάθε επισημότητα, πλήθος πιστών και την συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Περιστερίου, υποδέχθηκε ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Περιστερίου το Ιερό Λείψανο και συγκεκριμένα την δεξιά χείρα, του Αγίου Χαραλάμπους από την Ι. Μ. Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων.

Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ στην είσοδο του ιερού ναού με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής π. Ιερώνυμο να παραδίδει στον Μητροπολίτη Μοζαμβίκης Χρυσόστομο  το Ιερό Λείψανο ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός και τέλεση ιεράς αγρυπνίας. Τέλος, ο προϊστάμενος του ναού, Αρχιμανδρίτης  Γεράσιμος Καραμολέγκος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και τις ευχαριστίες του προς τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας & Καλαβρλυτων Αμβρόσιο, ο οποίος ευλόγησε την μεταφορά της δεξιάς χείρας του Αγίου Χαραλάμπους στο Περιστέρι και την ενορία της Αγίας Τριάδος. Στην τελετή  υποδοχής, παραβρέθηκαν και εκπροσώπησαν τον Δήμο Περιστερίου ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών με καταγωγή από τα Καλαβρυτα Αλέξης Σταυρούλιας, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου Θανάσης Δημητρίου και η υπεύθυνη δημοσιών σχέσεων της ''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'' Χαϊδαρίου Άννα Βασιλοπούλου. Την Κυριακή στις 24 Ιανουρίου, θα τελεστεί Πανηγυρική θεία λειτουργία, ενώ το απόγευμα της ίδια ημέρας θα τελεστεί ευχέλαιο και θα ακολουθήσει ομιλία από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής. Την Κυριακή στις 24 Ιανουρίου, θα τελεστεί Πανηγυρική θεία λειτουργία, ενώ το απόγευμα της ίδια ημέρας θα τελεστεί ευχέλαιο και θα ακολουθήσει ομιλία από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής και για  όσους πιστούς θελήσουν να προσκυνήσουν το Ιερό Λείψανο, θα παραμείνει στο ναό μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου.

            

πηγη: pitsounicity.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.