Υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων η πρόταση της ΑΝ.Α.Σ.Α. για απαλλαγή δημοτικών τελών επιχειρήσεων

Στην χθεσινή 14-3-2020   τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία έγινε  δια περιφοράς, {σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ)  μεταξύ άλλων υπερψηφίστηκε -εγκρίθηκε και το θέμα 3:
Περί απαλλαγής πληρωμής των δημοτικών τελών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 37 της ΠΝΠ, των επιχειρήσεων που βρίσκονται στην περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων και ανεστάλη η λειτουργία τους λόγω των έκτακτων μέτρων για την αποτροπή διασποράς και διάδοσης του Κορωνοιού (covid – 19).
Το άμεσο επόμενο διάστημα θα προσκληθούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν σχετική αίτηση προς τον Δήμο προκειμένου να τύχουν της παραπάνω  ευνοϊκής ρύθμισης .
Η παραπάνω εξέλιξη  αποτελεί μια ελάχιστη έμπρακτη κίνηση ουσιαστικής στήριξης από μέρους του Δήμου μας προς τον δοκιμαζόμενο πολλαπλώς επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας και μας ικανοποιεί ιδιαίτερα !
Η παράταξή μας θα συνεχίσει να καταθέτει τεκμηριωμένες προτάσεις πάντα με μοναδικό στόχο την αναστροφή της αρνητικής αναπτυξιακής πορείας του τόπου μας !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.