Υπέροχη η βραδιά, εξαιρετικός ο χώρος, μοναδικό το θέμα..αλλά !!

Υπέροχη η βραδιά, εξαιρετικός ο χώρος, μοναδικό το θέμα αλλά μικρή δυστυχώς η συμμετοχή του κόσμου στην χθεσινή εκδήλωση για τα 120 χρόνια που έγινε στον σταθμό των Καλαβρύτων. Η εκδήλωση που αφορούσε την συνύπαρξη Καλαβρύτων και οδοντωτού για 120 χρόνια με σχετική μουσική βραδιά ήταν ενταγμένη στο συνολικό πρόγραμμα των εδηλώσεων, που μάλλον ήταν πολλές. Για την υποτονική παρουσία απλών ανθρώπων δεν ευθύνονται οι διοργανωτές οι οποίοι πολύ σωστά έπραξαν και έδωσαν μεγάλο βάρος στην επέτειο του πιο σημαντικού τουριστικού προιόντος για Διακοπτό και Καλάβρυτα. Πιθανόν το μάκρος των εκδηλώσεων να κούρασε κάπως.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, ο  Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος, η Ελληνοαμερικανίδα υπουργός Οικονομικών του Σικάγου-Ιλλινόις Marry Pappas ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Καπράλος,οι ομιλητές Νίκος Μαγκαφάς και Χριστίνα Μανδαράκα, δημοτικοί σύμβουλοι,εκπρόσωποι  συλλόγων και φορέων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.