Ξενοδόχοι Καλαβρύτων : Λειτουργούμε στην κόψη του ξυραφιού !!.

Τέλος Διανυκτέρευσης στα Καταλύματα ή  Τέλος Διάλυσης του ΤουρισμούΈρχεται η χαριστική βολή στον τουρισμό και τον ξενοδοχειακό κλάδο με την επιβολή του τέλους διανυκτέρευσης , σε έναν κλάδο που συνεχώς πυροβολείτε με αυξημένους φόρους , αυξημένο ΦΠΑ , ΕΝΦΙΑ , ασφαλιστικές εισφορές κλπ.

 

Ο Τουρισμός που στα χρόνια της κρίσης έχει βάλει πλάτη και κρατάει την Ελλάδα μας ζωντανή τιμωρείται από την Κυβέρνηση με ανελέητο τρόπο. Ολοι αναγνωρίζουν πως η βαριά βιομηχανία της χώρας είναι ο τουρισμός οποίος διατηρεί σε σταθερά επίπεδα τα ποσοστά της ανεργίας και φέρνει αρκετά έσοδα στα ταμία της.

 

Η επιβολή του τέλους διανυκτέρευσης ένα και μοναδικό αποτέλεσμα θα έχει , την περαιτέρω ενίσχυση της παρα-ξενοδοχείας και όχι την ενίσχυση των κρατικών ταμείων.

 

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις έχουν απορροφήσει όλες τις αυξήσεις των επιβληθέντων φόρων και επίσης έχουν συμπίεσει τις τιμές τους έτσι ώστε το τουριστικό προϊόν να παραμείνει ελκυστικό και ανταγωνιστικό. Δεν υπάρχει δυνατότητα για περαιτέρω μειώσεις τιμών ή απορρόφηση οποιονδήποτε φόρων. Λειτουργούμε στην κόψη του ξυραφιού.

 

Ο Τουρισμός μας πρέπει να παραμείνει ανταγωνιστικός για να συνεχίσει να αποτελεί πυλώνα της ελληνικής οικονομίας.

 

Ζητάμε από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να επανεξετάσει την επιβολή του ειδικού τέλους διανυκτέρευσης στα καταλύματα και την ύστατη στιγμή να διορθώσει μια μεγάλη ΑΔΙΚΙΑ !!!.

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Εθνικής Αντιστάσεως 10 , 250 01 Καλάβρυτα

www.kalavrita-hotels.gr info@kalavrita-hotels.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.