Ξεκινά η συντήρηση των επαρχιακών οδών Δήμου Ερυμάνθου

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζονται οι εκτεταμένες παρεμβάσεις στις επαρχιακές οδούς της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μέσα από συμβάσεις συντήρησης του οδικού δικτύου.

Χθες υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον ανάδοχο μία ακόμη σύμβαση με τίτλο «Συντηρήσεις, αποκαταστάσεις στις επαρχιακές οδούς Δήμου Ερυμάνθου».

Το έργο αυτό έχει προϋπολογισμό 500.000 ευρώ και προβλέπει εργασίες ασφαλτόστρωσης και λοιπών τεχνικών έργων, ώστε να βελτιωθεί η βατότητα και σε αυτό το Δήμο της Περιφερειακής Ενότητας.

«Αυτές οι συμβάσεις που υπογράφουμε έρχονται ως αποτέλεσμα των προσπαθειών μας να μη σταματήσει η ανάπτυξη του τόπου» επεσήμανε ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος συμπληρώνοντας: «Έχοντας υπογράψει συμβάσεις συντήρησης οδών για όλους τους κυρίους επαρχιακούς οδούς του νομού μας, αποδεικνύουμε έμπρακτα πως κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια των συμπολιτών μας και δε θα σταματήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να κατασκευάζει έργα που θα την ενισχύουν, όσο περιορισμένη και αν είναι η χρηματοδότησή της από τον κρατικό προϋπολογισμό».

Αναλυτικότερα η παρούσα μελέτη αφορά εργασίες στοιχειώδους συντήρησης και εργασίες αποκατάστασης βατότητας στις επαρχιακές οδούς του Δήμου Ερυμάνθου, ειδικότερα στην Ε.Ο. Κριθαράκια-Αλεποχώρι, στη διασταύρωση της Ε.Ο. Καλέντζι-Ερυμάνθεια προς Δροσιά-Κούμπερι-Ξηροχώρι, στην Ε.Ο. προς Ελληνικό-Λακκώματα με αφετηρία τη διασταύρωση προς Ε.Ο. Εθνική Οδό Πατρών – Τριπόλεως (πρώην «111»), ενώ στις υπόλοιπες επαρχιακές οδούς θα εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτικού, καθαρισμός τάφρων, κοπή δέντρων και θάμνων.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.