Ξανά στο μηδέν η μεταφορά των μαθητών.

Την ερχόμενη Παρασκευή θα συνεδριάσει η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας,αλλά ποια Παρασκευή τα ταξί θα κινηθούν για την παραλαβή των μαθητών είναι άγνωστο.

Για μια ακόμα φορά παρά την συνέπεια του πολίτη το κράτος σέρνεται και αδυνατεί να δώσει λύση στο αυτονόητο,στο προβλεπόμενο απ΄ το Σύνταγμα και τους νόμους.

Ο σύλλογος αυτοκινητιστών ταξί της Επαρχίας Καλαβρύτων έχει έγκαιρα καταθέσει ολοκληρωμένο φάκελλο για την συμμετοχή του στο πρόγραμμα.Μετά από την ακύρωση τεσσάρων διαγωνισμών που κατά κύριο λόγο εμποδίζονται από το Ελεγκτικό συνέδριο, ο μοναδικός ενδιαφερόμενος στην περιοχή μας, που είναι τα ταξί, περιμένουν μαζί με γονείς και μαθητές τις κρατικές υπηρεσίες να ανταποκριθούν στον ρόλο τους.

Ενδεικτικό της χαλαρής λειτουργίας είναι ότι τα στοιχεία που πρέπει να στείλουν οι Διευθυντές των εμπλεκομένων Σχολείων,σχετικά με διαδρομές,αποστάσεις κ.λ.π ορίζεται ότι πρέπει να σταλούν έως την πέμπτη 18/9 .Συνεπώς οι αρμόδιοι δεν έχουν ακόμα στα χέρια τους το πλάνο του έργου που πρόκειται να αναθέσουν.

Συμπερασματικά λοιπόν. Αφού η διαδικασία ξεκίνησε από τον περασμένο Μάιο, χωρίς μέχρι τώρα αποτέλεσμα και ενώ ακόμα υπάρχουν ελλείψεις τότε ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΞΑΝΆ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.