Η Βουλή σου πάει "τρέλα" κ. Δήμαρχε!!!

Γράφει ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος. 

Η εικόνα του Γιώργου Λαζουρά στο βήμα της Βουλής των Ελλήνων, με το προσωπικό και πολιτικό του στυλ να ταιριάζει πολύ καλά στο σκηνικό της σημερινής δημοκρατίας... αφήνει άραγε υποσχέσεις;

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων έχει αποκτήσει τέτοια δυναμική που το κουστούμι των Καλαβρύτων μοιάζει να του πέφτει μικρό. Μια εικόνα χίλιες λέξεις και... άλλες χίλιες ευχές!!!

Η ευκαιρία του κ. Λαζουρά να προβάρει την θέση του στο αναλόγιο της βουλής, μπορεί να προήλθε από το βαρύ και ιστορικό όνομα των Καλαβρύτων, αλλά και οι πολιτικές του θέσεις στο πρόσφατο παρελθόν, ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες των καιρών, που απαιτούν διορατικότητα αλλά κυρίως... ευελιξία.

Τα διοικητικά και γεωγραφικά όρια του Δήμου Καλαβρύτων, μπορεί να μην αποτελούν αμελητέο μέγεθος αλλά τα πολιτικά όρια για έναν δήμαρχο που δεν έχει αντίπαλο σήμερα, αλλά και όπως δείχνουν τα πράγματα και στο άμεσο μέλλον, εύκολα μπορούν να τον οδηγήσουν στο πολιτικό άλμα.

Εξάλλου σε τέτοιες περιπτώσεις αρχίζει να μαραίνεται η φιλοδοξία και να ανθίζει η διεκπεραίωση.!!

Τόσο η καθολική επιτυχία του στις δημοτικές αναμετρήσεις, όσο και οι ''έξυπνες'' θέσεις του υπέρ των κυβερνήσεων Ν.Δ -ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ... εν΄ μέσω μνημονίων, έχουν προετοιμάσει την δυνατότητα κίνησης του, τόσο προς το βέλος που δείχνει δεξιά, όσο και σε αυτό που δείχνει αριστερά.

Ο πολιτικός που αναλώνεται σε έναν μικρό πολιτικό χώρο, όπως ο Δήμος Καλαβρύτων, στο να '''σκοτώσει'' τον ''ημιθανή'' αντίπαλο, είναι βέβαιο ότι ασφυκτιά πολιτικά και δεν παύει να τον ''ταλαιπωρεί '' η ίδια του η δύναμη, οδηγώντας τον σε... ευγενικές ακόμα και προς παραταξιακούς αντιπάλους χειρονομίες.

Ο κορεσμός που δημιουργεί η βεβαιότητα της νίκης, εύκολα μετατρέπεται σε ''όραμα'' και η αναζήτηση ''μεγαλύτερου γηπέδου'' είναι φυσική συνέπεια.

Δεν γνωρίζω τις επιθυμίες, τις σκέψεις ή τις βλέψεις του Γ. Λαζουρά, αλλά σε κάθε περίπτωση, ένας αυτοδημιούργητος συμπατριώτης μας στην βουλή είναι καλό για τον τόπο, αλλά και ένας άλλος δήμαρχος με φιλοδοξίες, επίσης είναι καλό για τον τόπο.

Εύχομαι το καλύτερο να μας συμβεί !!!!!

 

Παπαδόπουλος Θεόδωρος

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.