Βολές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας κατά Δημάρχου Πατρέων για το κλείσιμο του "Τόφαλος"

Λυπούμαστε που ο Δήμος Πατρέων, στην προσπάθειά του να κάνει μικροπολιτική έναντι της νέας Κυβέρνησης, συμπλέει με την υποκρισία και τον στρουθοκαμηλισμό της διοίκησης του ΠΕΑΚ που έχει διοριστεί από την συγκυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ που ο λαός μας καταδίκασε στις πρόσφατες εκλογές.

Έχουμε τονίσει έγκαιρα και με πλήρη συναίσθηση, ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ''αυθαίρετη'' κατασκευή του κλειστού γηπέδου πλάι στο κλειστό ''Δ. Τόφαλος'', είναι γνωστά στις μέχρι τώρα διοικήσεις και στις μέχρι τώρα αθλητικές ηγεσίες εδώ και περίπου 2 χρόνια.
Το γιατί προκλήθηκε τώρα έλεγχος από την πολεοδομία Πάτρας και το συνακόλουθο πρωτόκολλο επικινδυνότητας, είναι ευκόλως κατανοητό από όλους μας και ιδίως από τα αθλητικά σωματεία της περιοχής που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη εγκατάσταση.
Αλήθεια γιατί δεν ευαισθητοποιήθηκε ΚΑΝΕΙΣ μέχρι σήμερα, εδώ και δύο χρόνια, από τα πρωτόκολλα ακαταλληλότητας του γηπέδου από την αρμόδια επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που έχει και την ευθύνη της αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων;

Αλήθεια, γιατί μέχρι σήμερα, μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και η σημερινή διοίκηση ΕΚΡΥΒΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ το πρόβλημα του γηπέδου που εγκυμονεί κινδύνους για την ακεραιότητα των εκεί αθλουμένων;

Γιατί τόση αδιαφορία που μετά τις εκλογές, μεταλλάχτηκε σε όψιμο ''ενδιαφέρον'';

Καλό θα είναι να πάψουν να στρουθοκαμηλίζουν και οι μνημονιακοί εγκάθετοι αλλά και οι αβανταδόροι τους. 

Η εγκατάσταση για λόγους ασφαλείας των αθλούμενων παιδιών μας, πρέπει να μείνει κλειστή ώστε να ζητήσουμε όλοι μαζί από την νέα αθλητική ηγεσία, να δει το θέμα κατά προτεραιότητα και να δρομολογήσει άμεσα τις διαδικασίες αποκατάστασης του γηπέδου που ασφαλώς και πρέπει να αποδοθεί σε χρήση αν και μέχρι σήμερα ως κατασκευή κρίνεται αυθαίρετη, οπότε προβάλλει αναγκαία και η διαδικασία νομιμοποίησης της.

Για τις κατά συρροή αυθαιρεσίες των προηγούμενων αθλητικών ηγεσιών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, κατά μόνας ή και ως συγκυβέρνηση, όπως και των διοικήσεων που είχαν τοποθετηθεί στο ΠΕΑΚ, ασφαλώς και δεν ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
9 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.