VIDEO. Τα πέναλτι του Βαβίλη και η ειρωνική κίνηση του παίκτη προς την κερκίδα!!!

Δύο αγώνες, 180 λεπτά αγώνα,  ένα γκολ !! Αυτή είναι η διαφορά αποδοτικότητας, σε τέρματα, ανάμεσα στις δυο ομάδες των Καλαβρύτων και του Σκεπαστού. Στον αγώνα του πρώτου γύρου το αποτέλεσμα ήταν 0-0 με τα Καλάβρυτα να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όπως και στο σημερινό παιχνίδι που τα Καλάβρυτα κατάφεραν επιτέλους να κάμψουν τους ουραγούς της κατηγορίας, που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, με γκολ του Κουτρουμάνη στο 74’ που πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Ο διαιτητής Βαβίλης παρά τις αναμφισβήτητα καλές προθέσεις του, την εμπειρία του και την καλή διαιτησία του εκτός περιοχών, έδειξε μια αστάθεια σε φάσεις που αφορούσαν την ποινή των πέναλτι.
Τα Καλάβρυτα κερδίζουν πέναλτι ,που σωστά δόθηκε και την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Θ. Αναγνωστόπουλος. Ο τερματοφύλακας του Σκεπαστού Κ. Παπαδημητρόπουλος αποκρούει το πέναλτι πέφτοντας στην αριστερή του γωνία, αλλά ο διαιτητής διατάσσει επανάληψη επειδή ο τερματοφύλακας κινήθηκε πριν την εκτέλεση. Ξανά σωστά είναι ένα ερώτημα; 
Εξ αιτίας αυτής της απόφασης αποβάλλεται ο Βραχλιώτης και το Σκεπαστό μένει με 10
Την εκ νέου εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος παίκτης ,ο οποίος με ένα κακό χτύπημα στέλνει την μπάλα άουτ. Οι κινήσεις εντός αγωνιστικού χώρου στην συνέχεια ανάμεσα στους δυο πρωταγωνιστές της φάσης, δείχνουν ότι το χτύπημα μπορεί να ήταν εσκεμμένα κακό. ΑΝ είναι έτσι τότε: 
α) και οι δυο παίκτες δεν συμφωνούν με την απόφαση Βαβίλη για επανάληψη του πέναλτι.
 β) Η κίνηση του Αναγνωστόπουλου είναι αξιέπαινη και πάνω σε αυτήν μπορεί να συνεχιστεί αυτό που ήδη έχει ξεκινήσει, για την φιλική συνύπαρξη και συνεργασία των δυο ομάδων
Τα Καλάβρυτα σε άλλη φάση διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι αλλά όπως φαίνεται και στο video το Νο 4 του Σκεπαστού είναι σαφώς στην πορεία της μπάλας, την ελέγχει και ο επιθετικός των Καλαβρύτων πέφτει πάνω του.  Λίγο πριν το τέλος του αγώνα συρτή σέντρα από αριστερά για το Σκεπαστό βρίσκει σε χέρι πεσμένου αμυντικού των Καλαβρύτων. Ο Βαβίλης  δεν είδε τίποτα παράτυπο.
Φυσικά η νίκη των Καλαβρύτων, μπορεί να ήταν οριακή, αλλά δεν την καθόρισε ο Βαβίλης. Την καθόρισε η αγωνιστική διαφορά των δυο ομάδων.
Αν η κίνηση του Αναγνωστόπουλου είναι αυτή που χαρακτηρίζει την απόλυτη έννοια του ευ αγωνίζεσθε,  δυστυχώς υπάρχει  κίνηση άλλου παίκτη των Καλαβρύτων, προς την κερκίδα, κατά τους πανηγυρισμούς μετά το γκολ, που είναι το λιγότερο ατυχής, ειρωνική και δείχνει έλλειψη σεβασμού τουλάχιστον προς όλους τους δημότες που του επιτρέπουν να κάνει το κέφι του παρέχοντάς του  ‘’όλας τας ανέσεις’’. Την ευθύνη για αυτή την συμπεριφορά προφανώς δεν έχει ο ίδιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτοί που διαμορφώνουν,για δικούς τους εξωαθλητικούς λόγους, ένα κλίμα αντιπαράθεσης και ‘’οπλίζουν’’ παρόμοιες συμπεριφορές.

Αυτή η κίνηση, που δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη, είναι καταγεγραμμένη σε video, καθώς και άλλα ενδιαφέροντα παραλειπόμενα φυσικά θα αναδειχθούν αργότερα.

Για το λίγο σκοτεινό video πατήστε στην παρακάτω εικόνα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
11 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.