Βγήκαν τα μαχαίρια στην ΝΔ Αχαΐας. Επίθεση Τριανταφυλλόπουλου κατά Κατσανιώτη

Σφοδρότατη επίθεση κατά του βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέα Κατσανιώτη, εξαπολύει ο πολιτευτής του κόμματος στην Αχαΐα, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αφού τον κατηγορεί για... «αραλίκι» και άγνοια των θεμάτων και των προβλημάτων της περιοχής.

Συγκεκριμένα ο κ. Τριανταφυλλόπουλος κατηγορεί σε άρθρο του τον κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, ότι δεν πήρε θέση στην περίπτωση της Πατρών - Πύργου.

Ολόκληρο το άρθρο του κ. Τριανταφυλλόπουλου με τον "σκωπτικό" τίτλο

Η αντιπολίτευση της Ν.Δ δεν προσφέρεται για "αραλίκι"

και άγνοια "νεόκοπων"...γιατί μας "πήρανε φαλάγγι"!

έχει ως εξής:

 

Η μετεκλογική περίοδος των δύο τελευταίων μηνών,έχει αναδείξει,στην εγχώρια πολιτική σκηνή,το πως κάποιοι εντός του κομματικού χώρου της Ν.Δ, έχουν ερμηνεύσει την ήττα της παράταξής ,που ναι μεν ήταν βαριά,ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν σήμανε και τον "ενταφιασμό" όλων των αρχών και θέσεών της, επειδή σε μία δεδομένη χρονική συγκυρία ο λαός αποδοκίμασε,όχι συλλήβδην,αλλά πολύ συγκεκριμένες επιλογές κι αποφάσεις που αφορούσαν ιδιαιτέρως στην σκληρή,άδικη κι ενίοτε λανθασμένη οικονομική της πολιτική.

Όταν μάλιστα το κόμμα αυτό, επί δυόμιση περίπου χρόνια,έχει αποτελέσει τον βασικότερο κυβερνητικό εταίρο της χώρας,τότε είναι που οι θέσεις του αυτές αντικατοπτρίζουν εν πολλοίς την όλη διακυβέρνηση κι αλίμονο αν αυτή πετιέται στον "κάλαθο των αχρήστων", δίχως υπεράσπιση των βασικών αποφάσεων αλλά κι έργων που εκτελέστηκαν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην Αχαία, η γενικευμένη συζήτηση που καλά κρατεί - μέρες τώρα- για την κατασκευή ή μη της Νέας Εθνικής Οδού "Πατρών-Πύργου" την οποία δρομολόγησε αποφασιστικά η Κυβέρνηση "Σαμαρά",ως συνέχεια μάλιστα της "Ολυμπίας Οδού" (από Κόρινθο μέχρι Πάτρα), που μετά από ολόκληρες δεκαετίες κατάφερε να ξεκινήσει την υλοποίησή της η Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή!

Απέναντι λοιπόν στις σημερινές φραστικές παλινωδίες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ για την αλλαγή της προγραμματισμένης δημοπράτησης του μεγάλου αυτού οδικού έργου,είναι απορίας άξιον, πως κάποιοι -πολλαπλώς θεσμικώς εκπροσωπούντες τη Ν.Δ - παραμένουν σιωπηροί θεατές, παραχωρώντας στη σημερινή Κυβέρνηση, εύκολο λόγο αμφισβήτησης,αρνητικό πολιτικό σχολιασμό και μισόλογα, "καπελώνοντας" στην πράξη ένα έργο που καθόλου ανώδυνα αλλά αντιθέτως με δυσκολίες,αποφασιστικότητα και πολιτική βούληση υπέρ της περιοχής μας,έλαβε η Κυβέρνηση του Αντ.Σαμαρά.

Είναι άκρως θλιβερό,ακόμα και κοινοβουλευτικοί εκφραστές της Ν.Δ στην Αχαία,να εκφράζουν δημόσια την άγνοιά τους για το μείζον αυτό θέμα,δηλώνοντας ευθαρσώς πως..."θέλουν να ενημερωθούν από τον Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ για...ν' αποκτήσουν ιδίαν αντίληψη του θέματος"!

Έτσι,επί ενός θέματος που "σέρνεται" μέρες τώρα στην τοπική επικαιρότητα και θα έπρεπε ορισμένοι να 'χουν φροντίσει έγκαιρα για την απόκτηση "ιδίας αντίληψης",δυστυχώς βλαπτικά για τον τόπο αλλά και για την Παράταξη,έχουν επιδείξει μηδενική θεσμική παρεμβατικότητα.Δηλαδή, καμιά προσπάθεια προστασίας και υλοποίησης ενός αποφασισμένου κι απαραίτητου έργου,αλλά και στήριξης της προηγούμενης Κυβέρνησης,αλλά αντιθέτως,με άγνοια κι εμφανή πολιτική χαλαρότητα,απεμπολούν στην πράξη ότι κατάφερε να δρομολογήσει μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας και υποσχέσεων,η Κυβέρνηση της Ν.Δ και του Αντ.Σαμαρά, υπέρ της Αχαΐας, της Ηλείας, της Δυτικής Ελλάδας.

Πέραν της όποιας θεσμικής τους υποχρέωσης προς τον τόπο, κομματικά παραβλέπουν και τ' ότι η Ν.Δ δεν σταμάτησε,μετεκλογικά ούτε μέρα,να στηρίζει έργα,αποφάσεις και πολιτικές της επιλογές κατά τη διετία 2012-2014,από την κρίσιμη πια θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης,εντός κι εκτός Βουλής,αλλά και σε αιρετά θεσμικά όργανα όπου κι εκπροσωπείται, όπως σε Περιφερειακά ή Δημοτικά Συμβούλια!

Έστω και τώρα,θα 'ταν χρήσιμο,για την Αχαία αλλά και για την προάσπιση του θετικού έργου της "Κυβέρνησης Ν.Δ",εκλεγμένοι εκπρόσωποί της στη Βουλή ή αλλού,να φροντίσουν πολιτικά για τα τρέχοντα θέματα της περιοχής,αφού πρώτα διαβάσουν,ενημερωθούν για κάποια βασικά,έστω,πράγματα και αντιληφθούν πάνω απ'όλα ότι πάνω τους "στηρίζεται" ένας νομός,όσο κι αν παραμένει άγνωστος τόπος γι'αυτούς!

Ας στρωθούν επιτέλους στη δουλειά, ας ακουστεί ο δημόσιος λόγος τους ή και ουσιαστικές τους πράξεις, γιατί η φωνή της Ν.Δ τοπικά καταγράφεται ως ..."εκκωφαντικά σιωπηρή", την ώρα που Βουλευτές τόσο της συγκυβερνώσας συμπολίτευσης όσο και της ευρύτερης αντιπολίτευσης...κυριαρχούν επικοινωνιακά σε καθημερινή βάση,διαμορφώνοντας ανενόχλητοι πολιτικό κλίμα υπέρ τους,αλλά σχεδόν πάντα εις βάρος της προηγούμενης κυβέρνησης!

Μας ..."έχουν πάρει φαλάγγι" κι όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν κάποιοι "νεόκοποι" αιρετοί της Ν.Δ,τόσο το καλύτερο για όλους.Άλλωστε, θα πρέπει να καταλάβουν ότι η αντιπολίτευση δεν προσφέρεται για... "αραλίκι", αλλά απαιτεί συνευθύνη,αγώνες και "μάχες"...από την Αχαία για την Αχαία κι όχι κάνοντας "υψηλή πολιτική και δημόσιες σχέσεις" στα "πολιτικά σαλόνια" της πρωτεύουσας"!    

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.