Βελτιώνεται η οδική πρόσβαση προς Βιομηχανική Περιοχή και ΧΥΤΑ Φλόκα – Υπογράφτηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου

Με εργασίες συντήρησης που θα ξεκινήσουν σύντομα, βελτιώνεται η πρόσβαση προς τη Βιομηχανική Περιοχή Πάτρας και τον ΧΥΤΑ Φλόκα. Σήμερα Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας υπέγραψε σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου «Συντήρηση οδού από Ν.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου προς Περιστέρα, ΒΙΠΕ και ΧΥΤΑ Φλόκα».

Πρόκειται για τον οδικό άξονα που ξεκινά από τη διασταύρωση της ΝΕΟ Πατρών - Πύργου και συνεχίζει προς Περιστέρα, Βιομηχανική Περιοχή, Μαζαράκι και ΧΥΤΑ Φλόκα. Ο δρόμος παρουσιάζει πυκνή κυκλοφορία, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού χρηστών γι αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την ευρύτερη περιοχή και την τοπική οικονομία.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν αφορούν τμηματικές εξυγιάνσεις οδοστρωσίας, κοπή θάμνων – δένδρων και της παρόδιας βλάστησης στις οριογραμμές της οδού για τη βελτίωση της ορατότητας. Θα γίνει επίσης καθαρισμός τάφρων και απόφραξη – καθαρισμός οχετών, ανακατασκευή τεχνικών έργων, εργασίες σήμανσης και διαγράμμισης και ανακατασκευή του ασφαλτικού τάπητα κυκλοφορίας.

Με την ολοκλήρωση του έργου πρόκειται να αποκατασταθούν τα προβλήματα που υπάρχουν στον οδικό άξονα. Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν έχουν στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, την βελτίωση της πρόσβασης και την άρση της επικινδυνότητας της οδού. Το έργο έχει προϋπολογισμό 1,8 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
9 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.