Βάζει τα πράγματα στην θέση τους ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων για την Παραμονή Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας.

Με ανακοινωσή του η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων ξεκαθαρίσει το τι συνέβη και συντέλεσε στην μη κατάργηση του Αστυνομικού τμήματος Κλειτορίας.

 

Με την διατήρηση του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, η πολιτική αλλά και η αστυνομική ηγεσία της Αστυνομίας ανταποκρίθηκαν στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Κλειτορίας, Δάφνης και των γύρω χωριών.

Η παρέμβαση των βουλευτών του *ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ Αντρέα Ριζούλη* και *Κώστα Σπαρτινού* στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ.*Δημήτρη Αναγνωστάκη*, αλλά και η συνηγορία Καλαβρυτινών και Αχαϊών υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου βοήθησαν για την ευνοϊκή εξέλιξη τουθέματος. Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ θα είναι πάντα αρρωγός στα δίκαια αιτήματα των πολιτών, κυρίως αυτά που έχουν σχέση με την ασφάλεια και την καλύτερη διαβίωση των κατοίκων του Δήμου μας. Θα είναι πάντα στο πλευρό των πολιτώνσε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η πατρίδα μας.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.