Β. Χατζηλάμπρου: Δε θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας κ. Βασίλης Χατζηλάμπρου, με επιστολή του ανακοίνωσε την πρόθεση του να μην θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη 2015.

 

Η επιστολή έχει ως εξής:

 

Στις επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη, όλα τα κόμματα του μνημονιακού τόξου (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ κ.λπ.) θα προσπαθήσουν να υφαρπάξουν την ψήφο του ελληνικού λαού για να ακυρώσουν, με τη νέα εντολή που θα λάβουν, το βροντερό ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου. Θα προσπαθήσουν, έτσι, να εμπεδώσουν στην κοινωνία τη λογική ότι «δεν υπάρχει ζωή έξω από τα μνημόνια» γι’ αυτό τον τόπο.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο μεταλλαγμένος πλέον ΣΥΡΙΖΑ (ή πιο σωστά, ό,τι έχει απομείνει από το κόμμα) έχουν θέσει εαυτώ ως βασικό εκφραστή αυτής της πολιτικής και της λογικής, προσπαθώντας μάλιστα να πείσουν ότι αποτελούν καλύτερους και πιο ευαίσθητους διαχειριστές της μνημονιακής καταστροφής. Δεν υπάρχει καλύτερος διαχειριστής μιας καταστροφής για τον τόπο.

Ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα κόμματα του μνημονιακού τόξου πρέπει να μαυριστούν από τους πολίτες στις επικείμενες εκλογές!

Όσο με αφορά, δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη. Είναι γνωστό ότι η Λαϊκή Ενότητα, κεντρικά και τοπικά, μου έχει απευθύνει πρόταση προκειμένου να τεθώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα. Η πρόταση των συντρόφων της ΛΑΕ είναι τιμητική και θέλω να τους ευχαριστήσω και δημοσίως. Με πολλούς από τους συντρόφους της Λαϊκής Ενότητας έχουμε δώσει μαζί, επί χρόνια, αγώνες, και το ίδιο θα συμβεί στους αγώνες που βρίσκονται μπροστά μας. 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.