Β. Χατζηλάμπρου: Αρωγός στην προσπάθεια για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του Νοσοκομείου Καλαβρύτων

Να καλυφθούν τώρα οι υγειονομικές ανάγκες στα Καλάβρυτα

Στη σύσκεψη που συγκάλεσε η Περιφέρεια για το νοσοκομείο Καλαβρύτων συμμετείχε ο Β. Χατζηλάμπρου

Στη σύσκεψη που συγκλήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με θέμα την κρίσιμη κατάσταση του νοσοκομείου Καλαβρύτων συμμετείχε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου.

«Ενώ η διοίκηση του νοσοκομείου Καλαβρύτων έχει στείλει έγγραφα για την έλλειψη τεχνολόγου ακτινολόγου αλλά και ιατρικού προσωπικού ήδη πριν από τον περασμένο Οκτώβριο 2014, φτάσαμε σήμερα στο σημείο να συνταξιοδοτείται η τεχνολόγος ακτινολόγος και να κλείνει το ακτινολογικό του νοσοκομείου, την ώρα μάλιστα που ξεκινά η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου των Καλαβρύτων» είπε ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, για να συμπληρώσει:

«Είναι ζήτημα άμεσης προτεραιότητας να προκηρυχθεί κανονικά θέση τεχνολόγου ακτινολόγου για τα Καλάβρυτα και να υπάρξει επίσης ορθοπεδικός γιατρός, καθώς δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα περιστατικά με επισκέπτη γιατρό.

Επίσης, είναι κρίσιμο για τους κατοίκους των Καλαβρύτων και την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου να ενισχυθεί το Παθολογικό Τμήμα και να αλλάξει η σχέση με τα ασθενοφόρα, ώστε να μπορούν να καλύπτονται οι διακομιδές με επείγοντα τρόπο».

Παράλληλα, μιλώντας γενικότερα και σχολιάζοντας την τοποθέτηση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Στακιά, που συνέκρινε τους 2 γιατρούς που καλύπτουν τα 14 κρεβάτια του νοσοκομείου Καλαβρύτων με τους 4 γιατρούς που καλύπτουν τα 70 κρεβάτια του νοσοκομείου Αιγίου, ο Β. Χατζηλάμπρου είπε:

«Είστε παγιδευμένοι από όλους τους μνημονιακούς νόμους, που απαγορεύουν προσλήψεις, απαγορεύουν να αλλάξει η δαπάνη, με αποτέλεσμα μια μεγάλη περιοχή με ιδιαίτερη τοπογεωγραφία, όπως είναι τα Καλάβρυτα, να μένει ακάλυπτη από ιατρική περίθαλψη.

Το να είστε διαχειριστές ενός αδιέξοδου συστήματος υγείας και να αποδέχεστε την υφιστάμενη πολιτική δεν οδηγεί πουθενά. Η υγεία δεν είναι θέμα σύγκρισης ποιος έχει τα περισσότερα προβλήματα, ωραιοποιώντας εμμέσως τη λιγότερο προβληματική κατάσταση. Το μόνο συμπέρασμα είναι ότι ο τομέας της υγείας είναι σε αδιέξοδο σήμερα».  

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
18 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.