Τοποθέτηση Ιάσονα Φωτήλα για τον αντικαπνιστικό. ΒΙΝΤΕΟ

Για το πρώτο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τη σύσταση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τις ρυθμίσεις για τα προϊόντα του καπνού – που βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τις προεκλογικές εξαγγελίες της ΝΔ και επαναφέρει τη δημόσια υγεία της χώρας στην οδό της κανονικότητας – μίλησε στην Ολομέλεια ο κ. Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Φωτήλας διευκρίνισε ότι αντίστοιχοι οργανισμοί με τον ΕΟΔΥ σε όλες τις σύγχρονες ευρωπαϊκές χώρες είναι ΝΠΙΔ, γιατί η αντιμετώπιση έκτακτων και κατεπειγουσών αναγκών χρειάζεται μέγιστη δυνατή ευελιξία ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή απόδοση. Στη συνέχεια δήλωσε υπέρμαχος των αντικαπνιστικών διατάξεων, όντας ο ίδιος καπνιστής. Γιατί «Το οφείλουμε απέναντι σε αυτούς που δεν καπνίζουν και δεν μας φταίνε τίποτα, αλλά και απέναντι σε εμάς τους ίδιους που καπνίζουμε. Το οφείλουμε στα παιδιά μας και στις οικογένειές μας.». Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Φωτήλας επισήμανε ότι όλοι – άλλος πιο δυνατά, άλλος ψιθυριστά – συμφωνούν ότι «Ποτέ ξανά δεν έγιναν τόσα πολλά τόσο γρήγορα. Και αυτή, πιστέψτε με, είναι μόνο η αρχή.»

Δείτε το βίντεο της ομιλίας:

https://www.youtube.com/watch?v=_VVokvRXTf8&feature=youtu.be

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.