Τον Οκτώβριο θα είναι έτοιμη η Στύγα. 150.000 ευρώ το κόστος επισκευής.

Στην Αυστριακή εταιρεία RMS, ανατέθηκε η επισκευή του αναβατήρα της Στύγας, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Με χθεσινή απόφασή της, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων, μετά από πρόταση του Δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά, ανέθεσε, με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης, στην αυστριακή εταιρεία ROPEWAY MAINTENANCE SYSTEMS (RMS) GmbH, την εκτέλεση της προμήθειας “Προμήθεια και τοποθέτηση μηχανολογικού εξοπλισμού πυλώνα και συρματόσχοινου για τις ανάγκες του Δήμου Καλαβρύτων (Προς χρήση και τοποθέτηση του στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων)”, συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Η ως άνω εταιρεία, προσέφερε, έκπτωση 25% επί του ως άνω προϋπολογισμού της προμήθειας, προσφέροντας ως συνολικό τίμημα γιαυτή, το ποσό των 150.000 ευρώ.

Η εταιρεία RMS έχει, ιδιαίτερη εμπειρία, στην τοποθέτηση και στη συντήρηση πυλώνων και συρματόσχοινων σε αναβατήρες Χιονοδρομικών Κέντρων και σε άλλους τουριστικούς αναβατήρες παγκοσμίως και γνωρίζει, από προγενέστερη συνεργασία, τις εγκαταστάσεις και τις συνθήκες, του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Στις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί και η σχετική σύμβαση, με τον εκπρόσωπο της ως άνω εταιρείας, που, μεταξύ άλλων, θα προβλέπει και χρόνο παράδοσης, τον προσεχή Οκτώβριο.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.