Τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε το Δ.Σ. του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας

Eπίσκεψη στον Μητροπολίτη Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου της Πάτρας, την Τρίτη 31-3-2015, με επικεφαλής την πρόεδρο, Κατερίνα Ασημακοπούλου. 
 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Παγκαλαβρυτινού, στηρίζοντας ενεργά τις δράσεις του, καθώς κι ο ίδιος είναι υποστηρικτής των προσπαθειών για τη διάσωση και διάδοση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Οι δεσμοί της τοπικής Εκκλησίας με τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο είναι στενοί, καθώς υπάρχει πολυετής συνεργασία και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
 
Να σημειωθεί, πως στο πλαίσιο της επίσκεψης, τα μέλη του Δ.Σ. του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου παρέδωσαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης εν όψει και των Άγιων Ημερών του Πάσχα, το οποίο συγκεντρώθηκε στη μνήμη του προέδρου του Συλλόγου, Αθανάσιου Φραντζή.
 
Τα μέλη του Δ.Σ. του Παγκαλαβρυτινού και ο Μητροπολίτης Πατρών αντάλλαξαν τέλος, ευχές εν όψει της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης, της Ανάστασης του Θεανθρώπου.
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.