Τομέας Εργασίας Ν.Δ Αχαίας «Αποτελεσματικές Πολιτικές Απασχόλησης»

Η διαμόρφωση ενός εθνικού σχεδίου για την ενίσχυση της απασχόλησης με την μέγιστη δυνατή πολιτική και κοινωνική συναίνεση, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία γνωρίζει ότι προϋπόθεση αλλά και δείκτης ανάπτυξης της χώρας αποτελεί η ανάπτυξη των βιώσιμων θέσεων εργασίας.

Για τον λόγο αυτό, μετά την πραγματοποίηση του Φόρουμ για την Απασχόληση που έγινε στις 8 Ιουνίου στην Αθήνα, παρουσία του Προέδρου του Κόμματος, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Τομέας Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας, σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Αχαΐας, πραγματοποιούν στην Πάτρα την πρώτη αποκεντρωμένη εκδήλωση για την Απασχόληση.

Η εκδήλωση, με τίτλο «Αποτελεσματικές Πολιτικές Απασχόλησης» θα διοργανωθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου στην Αγορά Αργύρη (17:00).

Στην εκδήλωση θα παραστούν, μεταξύ άλλων, ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου, ο Συντονιστής της ΟΔΕ Κοινωνικών Υποθέσεων και πρώην Υφυπουργός Εργασίας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ για Θέματα Δημοσιονομικής Πολιτικής, κ. Στέλιος Πέτσας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Απασχόλησης της ΝΔ και πρώην Διοικητής του ΟΑΕΔ, κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Επίσης, στην εκδήλωση θα προσκληθούν να τοποθετηθούν πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί και παραγωγικοί φορείς, με στόχο τη συνδιαμόρφωση ενός συνολικού και ρεαλιστικού σχεδίου που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες αλλά και τις ιδιαιτερότητες της Αχαΐας.

Το ακριβές πρόγραμμα της εκδήλωσης και οι συμμετοχές, αναλυτικά, θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

 

Εκ του Τομέα Εργασίας της ΝΔ Αχαΐας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.