Το Τουριστικό Φυλλάδιο του Δήμου Καλαβρύτων

Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Καλαβρύτων, της οποίας αν και ο ρόλος της, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του αρθ. 70 του Ν.3852/10, είναι συμβουλευτικός και αφορά την επεξεργασία και εισήγηση, προς το Δημοτικό Συμβούλιο, θεμάτων που σχετίζονται με την ανάπτυξη του τουρισμού και την προβολή του Δήμου Καλαβρύτων, σχεδιάστηκε και εκτυπώθηκε ένα καλαίσθητο και εύχρηστο τουριστικό έντυπο (τετράπτυχο), στο οποίο προβάλλονται τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής μας και, πλέον, είναι στη διάθεση των επισκεπτών του Δήμου μας.

Όπως ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, στην τελευταία του συνεδρίαση, ο Πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Νίκος Μαγκαφάς, η δημιουργία αυτού του εντύπου, στο οποίο θα περιλαμβάνονται τα κυριότερα αξιοθέατα του Δήμου Καλαβρύτων και οι τουριστικές υποδομές του, είναι μια πρώτη ενέργεια της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, που αποσκοπεί στην αύξηση του τουριστικού ενδιαφέροντος για την περιοχή μας, καθώς και στην προσέλκυση περισσοτέρων επισκεπτών.

Ήδη, ένας μεγάλο αριθμός αυτών των έντυπων, 15.000, εκτυπώθηκε και διακινήθηκε, με την ευγενική χορηγία των συμπατριωτών μας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα, Αλέξη Αποστολόπουλο και Θεόδωρο Μπέσκο, μέσω Κυριακάτικης εφημερίδας, ευρείας κυκλοφορίας, σε αρκετές περιοχές της χώρας μας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Καλαβρύτων, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους, για αυτή την ευγενική πρωτοβουλία.

Η προβολή – προώθηση του τουριστικού πλούτου του Δήμου μας, που περιλαμβάνει μνημεία της φύσης, ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία, καθώς και τα ιδιαίτερα πολιτιστικά στοιχεία και χαρακτηριστικά της περιοχής μας, τόσο στο εσωτερικό της χώρας μας, όσο και στο εξωτερικό, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Νικόλαος Μαγκαφάς

 

Πρόεδρος της Επιτροπής

Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής

του Δήμου Καλαβρύτων

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το Τουριστικό Φυλλάδιο.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.