ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΣΑΦΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μια ακόμη απώλεια συναδέλφου εκπαιδευτικού προστίθεται στο μακρύ κατάλογο συναδέλφων, που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή την τελευταία διετία. Η εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας για άλλη μια φορά βυθίζεται στη θλίψη. Η αναγγελία του αιφνίδιου θανάτου της συναδέλφου Ντόρας Τσαφαλοπούλου σήμερα, ελάχιστα λεπτά πριν το πρωινό χτύπημα του σχολικού κουδουνιού, πάγωσε το χαμόγελο όλων των συναδέλφων στα σχολεία. Ο πρόωρος χαμός της αποτελεί μεγάλη απώλεια για την οικογένειά της, τους φίλους της, καθώς και για την εκπαίδευση.

Η εκλιπούσα υπηρετούσε ως εκπαιδευτικός Μουσικής στο 49ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών και συμπλήρωνε το διδακτικό της ωράριο στο 40ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών. Ήταν πάντα χαμογελαστή, δημιουργική και βαθιά προσηλωμένη στα εκπαιδευτικά της καθήκοντα. Ήταν άνθρωπος με ζωντάνια, άριστη εκπαιδευτικός και προσέφερε απλόχερα την αγάπη στους μαθητές της. Σε όλη την εκπαιδευτική της διαδρομή πορεύτηκε με ήθος και αξιοπρέπεια.

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στο σύζυγό της, στα παιδιά της και στους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Ντόρα.

Σταυρογιαννόπουλος Τάσος

Πρόεδρος Συλλόγου Δ/Ν Πάτρας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.