Το τάνκερ UNITED KALAVRYTA σε Μπίζνες με το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ του IRAQ/ISIS/ KRG.

Στο Ισραήλ κατέληξε τελικά το φορτίο πετρελαίου του τάνκερ ελληνικών συμφερόντων United Kalavryta, το οποίο παρέμεινε αγκυροβολημένο επί μήνες στις ακτές του Τέξας, ενώ διεξαγόταν νομική μάχη για το αν θα επιτρεπόταν να ξεφορτώσει.

Το τάνκερ μετέφερε πετρέλαιο από το ιρακινό Κουρδιστάν, με την κεντρική κυβέρνηση του Ιράκ να ισχυρίζεται ότι δεν είναι νόμιμη η πώλησή του από την ημιαυτόνομη περιοχή. Τελικά, οι Κούρδοι βρήκαν αγοραστή στο Ισραήλ, όπου και πωλήθηκε το φορτίο την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Αναντολού.

Σύμφωνα με αναλυτές, οι Κούρδοι εκμεταλλεύονται την μη αναγνώριση του Ισραήλ από τη Βαγδάτη, πράγμα που σημαίνει ότι η τελευταία δεν μπορεί να τους μηνύσει για τις συμφωνίες που κλείνουν εκεί.

Υπάρχει όμως και μια άλλη εμπλοκή,μέσω δημοσιευμάτων, σχετικά με το Ελληνικών συμφερόντων τάνκερ ιδιοκτησίας του κ.Καλλιμανόπουλου γνωστού στα Καλάβρυτα για το φιλανθρωπικό του έργο.Σύμφωνα με το δημοσίευμα του olympia.gr :

''''' Κάποιοι δουλεύουν ακόμα και την Μεγάλη Παρασκευή (ώρα 11:19  2015-04-10) στο Τουρκικό Λιμάνι Ceyhan (Συντ/νες: 36.86775° /35.94422°)
το Ελληνικής σημαίας πλοίο τάνκερ UNITED EMBLEM με στοιχεία IMO 9419096(Λ. Πειραιάς 12037 - SVAW5)
 φορτώνει πετρέλαιο αμφιλεγόμενης προέλευσης και αδιευκρίνιστωνσυμφερόντων –προορισμό.
 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι  στην κρατική Τουρκική τράπεζα HALKBANK γνωστή για διαφθορά, απάτη, διακίνηση λαθραίου χρυσού, πετρελαίου κλπ.έχουν κατατεθεί τα λεφτά
 
Το συγκεκριμένο τάνκερ ανήκει (ιδιοκτήτρια εταιρεία) στην γνωστή εταιρεία UNITED EMBLEM INC τηνοποία διαχειρίζεται η εταιρεία Marine Management Services MC στον Πειραιά 2, Ακτή Μιαούλη κ΄Σκουζε. Ομοίως πολύ «γνωστή» είναι και η διαχειρίστρια εταιρεία Marine Management Services MCειδικά με το πλοίο της, τάνκερ UNITED KALAVRYTA με στοιχεία IMO 9290397 V7EN7 σημαίας MarshallIslands ,Λιμάνι MAJURO (από 01/03/2014) ιδιοκτησίας της εταιρείας UNITED KALAVRYTA INC με γραφείο στην Ελλάδα υπό την διαχείριση της δηλ. της Management Services MC στον Πειραιά 2, ΑκτήΜιαούλη κ΄ Σκουζε, τόσο από την πολύκροτη υπόθεση του κλεμμένου κατά την κυβέρνηση του ΙΡΑΚπετρελαίου της αξίας 100 εκ. δολ Όσο και από την πρόσφατη περίεργη υπόθεση πάλι με εμπλεκόμενο το τάνκερ UNITEDKALAVRYTA με στοιχεία IMO 9290397 σημαίας Marshall Islands, Λιμάνι MAJURO(από 01/03/2014) ιδιοκτησίας της εταιρείας UNITED KALAVRYTA INC
με γραφείο στην Ελλάδα υπότην διαχείριση της δηλ. της Management Services MC στον Πειραιά 2, Ακτή Μιαούλη κ΄Σκουζε, και της «εξαφάνιση» του από τα ΡΑΝΤΑΡ/ AIS φορτωμένο ανοικτά του Λιμένος Ashkelon/Ashdod του Ισραήλ και την «επανεμφάνιση» του ξεφορτωμένο στις 22 Φεβρουαρίου.
 
ΣΗΜ : Ως ιδιοκτήτης φέρεται ο μεγάλος Έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος μάλιστα τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια με το μετάλλιο του «Ταξιάρχη τουΤάγματος του Φοίνικα»

Η αλήθεια όμως περί ISIS και λαθρεμπόριο πετρελαίου είναι πολύ διαφορετική… διότι πρόκειται για απλά κλεφτρόνια με σωλήνες των 2‟ και μπιτόνια και όχι αγωγούς με Πλοία-Τανκερ.Εξυπακούεται ότι όλες αυτές οι δράσεις υπό μία «ομπρέλα».Οσο για τις ειδήσεις των ΜΜΕ μία από τα ίδια = PSYOP''''''

Ακολουθούν σχετικές εικόνες 

 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.