Το συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, για το θάνατο του π. Πρύτανη, Χρήστου Χατζηθεοδώρου

Τη θλίψη του για το θάνατο του ομ. καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών και π. πρύτανη του ιδρύματος, Χρήστου Χατζηθεοδώρου, και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος για την αιφνίδια απώλειά τους, εκφράζει σε μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

 

«Ο Χρήστος Χατζηθεοδώρου υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια την Ανώτατη Δημόσια Παιδεία από τη θέση του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ παράλληλα ως διατελέσας πρύτανης, αγωνίστηκε για την πρόοδο και την ανάπτυξη του ιδρύματος.

Κάθε απώλεια συμπολίτη μας αποτελεί ένα δυσάρεστο γεγονός που μας θλίβει βαθύτατα. Πολύ περισσότερο όταν χάνουμε ανθρώπους με ήθος, ευγένεια και επιστημονική και κοινωνική προσφορά στον τόπο μας, όπως ο Χρήστος Χατζηθεοδώρου.

Η απώλειά του αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον επιστημονικό κόσμο και την τοπική κοινωνία. Είμαι σίγουρος ότι το έργο του και η προφορά του θα διατηρηθούν, ανεξίτηλα χαραγμένα στις καρδίες μας και στις καρδιές όλων αυτών των παιδιών που τον είχαν δάσκαλο.

Συμπαραστέκομαι στην οδύνη της οικογένειας, των οικείων και των συνεργατών του, και θέλω να τους εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου.»

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.