Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Καλαβρύτων Αθαν. Παπαδόπουλου

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Εύχομαι στη καθεμιά και στον καθένα προσωπικά, το 2021, να φέρει υγεία, αγάπη και ευημερία. Στο χρόνο που σε λίγες ώρες τελειώνει δοκιμαστήκαμε όλοι. Το 2020 μας αφήνει με σκέψεις και διδάγματα από εμπειρίες εντελώς διαφορετικές και πρωτόγνωρες. Αποδείξαμε, ότι έχουμε δύναμη να παλέψουμε. Mε αλληλεγγύη, ομοψυχία, πίστη και ελπίδα, θα ξαναχτίσουμε ό,τι κι αν χάθηκε στο χρόνο που πέρασε.

Φίλες και φίλοι,

Το 2021 είναι ένα έτος Εθνικής γιορτής για τον Ελληνισμό και τα Καλάβρυτα, που στο δυνατό φως της ιστορικής εμπειρίας, μας προκαλεί, να κατακτήσουμε το μέλλον εκείνο, που μας αναλογεί και μας αρμόζει , κατά το παράδειγμα των προγόνων μας.

Στόχος και ευχή μου για τη νέα χρονιά, είναι να τα καταφέρουμε όλοι μαζί, και με αίσθημα ευθύνης, να αντιστρέψουμε καθετί αρνητικό, ώστε να θέσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο μας. Με σκληρή δουλειά, παίρνοντας δύναμη από την δική σας συμπαράσταση.

Με αυτές τις σκέψεις , με αισιοδοξία και ελπίδα, εύχομαι σε όλες και όλους,

Χρόνια Πολλά, Υγεία, Ειρήνη, κάθε οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και προκοπή.

Καλή Χρονιά!

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων

Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.