Το μήνυμα του Νίκου Τσάμη, προέδρου της Τ.Ο. Ν. Δ Καλαβρύτων

Μετά την εκλογή μου στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, ως Πρόεδρος της Δημ. Τ. Ο. Ν.Δ Καλαβρύτων, θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλα τα μέλη του κόμματος, για τη μεγάλη συμμετοχή τους στη διαδικασία, καθώς και για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν στη θέση αυτή.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω, όλους του νεοδημοκράτες φίλους του Δήμου μας, που προσήλθαν να ψηφίσουν αλλά δεν είχαν τη δυνατότητα, επειδή δεν ήταν εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη σχετικής ενημέρωσης για την οποία όμως, ουδεμία ευθύνη φέρω, καθώς αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του Προέδρου σε ημερομηνία που η προθεσμία εγγραφής νέων μελών είχε παρέλθει. Πέραν αυτού όμως, και για το γεγονός αυτό, θέλω να ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη. Εγγυώμαι δε, ότι παρόμοια φαινόμενα, επί Προεδρίας μου, δεν θα επαναληφθούν.

Για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, σας διαβεβαιώνω ότι επί θητείας μου θα εξαντλήσω όλες τις δυνάμεις και δυνατότητές μου, ώστε να σας εκπροσωπώ επάξια, τόσο στα όργανα του κόμματος, όσο και στην ανάδειξη των προβλημάτων και θεμάτων του Δήμου μας, και πάντα μετά από συχνές επαφές, που θα φροντίσω να έχουμε.

Η Νέα Δημοκρατία, η μεγάλη Δημοκρατική παράταξη, με τις ιδέες, τις αρχές της και τον άξιο Αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως έπραττε και στο παρελθόν, υπηρετώντας την πατρίδα και το έθνος, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό και κατεύθυνση, για την ευημερία του ελληνικού λαού, παίρνοντας πάντα τις μεγάλες σωστές και δύσκολες αποφάσεις, χωρίς λαϊκισμό και ψεύδη για την εξουσία, έτσι θα πράξει πολύ σύντομα και τώρα, που θα κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Εύχομαι, καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλες τις νεοδημοκράτισσες και νεοδημοκράτες, για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, ο οποίος είναι μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία και να δούμε τον Αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, Πρωθυπουργό για τη σωτηρία της πατρίδας.


 

Σας ευχαριστώ και πάλι…!!!

Μετά τιμής

Νικόλαος Τσάμης


 


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
6 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.