Το Λύκειο Καλαβρύτων συμμετέχει στην «Αλυσίδα Ζωής»!

Τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Καλαβρύτων επισκέφτηκε το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή για να τους ενημερώσει για τη σημασία του εθελοντισμού και της συνεισφοράς στο συνάνθρωπο. Εθελοντές δράσης του Χάρισε Ζωή μίλησαν στους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και απάντησαν στα ερωτήματά τους.

DSC02772-LowRes

Στη συνέχεια όλοι μαζί σχημάτισαν μία Αλυσίδα Ζωής στον προαύλιο χώρο του σχολείου, κρατώντας μπαλόνια και ζωγραφιές, για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών!

DSC_0035_1-LowResDSC02788-LowRes

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ευαισθητοποιημένοι οι καθηγητές του σχολείου εγγράφηκαν ως νέοι εθελοντές δότες, δίνοντας το θετικό παράδειγμα στους μαθητές τους.

DSC_0014-LowRes

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την πολύτιμη συνεισφορά των κ. Νικαλάου Ραζή, Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλαβρύτων, και κ. Βασιλείου Σπανού, Λυκειάρχη του Γενικού Λυκείου Καλαβρύτων.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πανελλαδικών εκδηλώσεων που διοργανώνει το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή σε μια σειρά πόλεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, με θέμα «25 εκατομμύρια ευχαριστώ»

www.xarisezoi.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
9 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.