Το φαινόμενο Ν. Ραζής.. είναι χρυσάφι για τα Καλάβρυτα !!!

Αποτελεί μεγάλη τιμή και συνάμα επιστημονική καταξίωση, η συμμετοχή του γιατρού Ν. Χ. Ραζή στην Οργανωτική Επιτροπή του 28ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γενικής Ιατρικής, που θα πραγματοποιηθεί 4-7 Μαϊου 2016 στη Ρόδο.

Το Ετήσιο αυτό Συνέδριο, συγκεντρώνει κάθε χρόνο περί τους 1000 Συνέδρους και αποτελεί την μεγαλύτερη Επιστημονική Εκδήλωση της Ειδικότητας. Παρουσιάζονται Μελέτες και Εργασίες από όλη την Ελλάδα, νεότερα στοιχεία-εξελίξεις και δεδομένα από την πρόοδο της τεχνολογίας και της Επιστήμης, θέματα που αφορούν Αστική Ευθύνη και Οικονομικά Δεδομένα στο χώρο της Υγείας-Βιοασφάλειας-Ορθολογικής χρήσης αντιβιοτικών-προτεραιότητες Πρόληψης-Εμβολιασμών-στοιχεία χρονίων/επειγόντων νοσημάτων-χρήση και καινοτομίες νέων φαρμάκων/θεραπειών κλπ.

Να σημειωθεί ότι ο Ν. Ραζής, όχι μόνον συμμετέχει ενεργά και στην Οργανωτική Επιτροπή όλων των Ετήσιων Συνεδρίων Γενικής Ιατρικής από το 1986, αλλά και -μετά από Κρίσεις σχετικών Επιτροπών- έχει αποσπάσει και διάφορες διακρίσεις (επαίνους και βραβεία), διακρίσεις που -φυσικά-αναφέρουν και τον χώρο εργασίας του, δηλαδή το Κέντρο Υγείας της Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας (ΑΟΜ) Καλαβρύτων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.